kızlar hamilelikte kasık batmaları

dyg_6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
276
2
mrb arkadaşlar hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak biz 5 aydır falan bebek düşünüyoruz 4 5 gündür sol kasığımda bi ağrı var ama böle sızı gb bişey batıyo gb arada sağ tarafımda batıyo ama daha çok solda reglime 8 gün var ama hiç öle gebelik belirtisi yok bende acaba böle olan arkadaşlar varmı yani hiç belirtisi olmayıp sadece kasık batması olan varmı varsa nasıl bi ağrı

mrb arkadaşlar hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak biz 5 aydır falan bebek düşünüyoruz 4 5 gündür sol kasığımda bi ağrı var ama böle sızı gb bişey batıyo gb arada sağ tarafımda batıyo ama daha çok solda reglime 8 gün var ama hiç öle gebelik belirtisi yok bende acaba böle olan arkadaşlar varmı yani hiç belirtisi olmayıp sadece kasık batması olan varmı varsa nasıl bi ağrı

:teytey:canım benimde kasıklarımda batmalar olmuştu yumurtlama günlerinde olurmuş olee..ve şuan hamileyim 2 aylık olcak inşallah sende hamilesindir ben 3 senedir uğraşıyodum.

:teytey:canım benimde kasıklarımda batmalar olmuştu yumurtlama günlerinde olurmuş olee..ve şuan hamileyim 2 aylık olcak inşallah sende hamilesindir ben 3 senedir uğraşıyodum.

hayırlısı canım bebek olayını pek takmıyodum kafama kendimi takip etmiyodum ama böle bi durum olunca acabamı dedm çünkü yoğun bi şekilde var anlayamadım

olabılır...kasıklarda batma olur.. :hulya:
inşallah bebiş gelır...

slm .. yumurtlama batmasıyla gebeliktedeki kasık batması çok çok farklı.. yumurtlamadaki tatlı tatlı oluyo ama gebelikteki insanın canını yakıyo bacağa doğru inen 5-6 saniye süren hareket bile ettirmeyecek kadar acı veriyo ben 2. hamileliğim ilki kimyasaldı ikisindede aynı şeyi yaşadım nefes bile aldırmıyo batma

X