Gebeliğe Hazırlık Kızlar hamilelikte hangi belirtileri yaşadınız paylaşın bizimledee lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasik agrisi seffaf akinti ogrendktn snraise asiri istahsizlik halsizlik

Beyaz akıntı, kasık ağrısı haksizlikte vardı. Gögüs iştahsızlık baş dönmesi ilerleyen haftalarda oldu erken gebelik belirtilerim değillerdi yani

Bel sırt ağrısı , artan iştah ..
Regl günü ise şiddetli kasık ağrısı

Daha adet gunumden once asiri ates basmalari yasadim ve birgun dusta damarlarimin cok belirginlesmis oldugunu farkettim hemen sonrasinda gogus dolgunlugu hassaslasmasi ve beyaz akinti ayrica her adet yaklasinca 2 kilo fazla cikarim ama hamile oldugum zaman oyle bir olay olmadi

Arkadaşlar merhaba tahminlerinize ihtiyacım var:( ben doğum kontrol hapı yöntemiyle korundum 2 yil bıraktım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım :( adetim 21 mayısta gelmişti 2 gün sürdü simdi ise bu zaman oldu hala adet olmadım bekledim belki gelir diye girmedim bilerek kan testine yine umitlenmemek icin:) gece bi ara ters bi hareketle dayanılmaz bi kasik ağrısı yaşadım yarım saat sürdü geçti.sigaradan tiksinir hale geldim miğde yanmam var sanki ekşiyip duruyor..sürekli acıkıyorum ki böyle biri değilken ha bide kasığımda eğilip kalkarken yürürken sızlama oluyor..adetim 12 haziranda gelmesi gerekirken hala yok uzerine 21 gun saydim....haftaya gidicem ama sizce bu belirtiler nedir yine kimyasal veya dis gebelik değildir dimi..dis gebelik yaşayan varmı ne gibi belirtileri oluyor.😕

Back