Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bugün böyle çıktı ama dikkat etmedim galiba benim kuruduktan sonraydı senin gebelik sanırımKızlar varmı hamilelik var gibi mi duruyorEki Görüntüle 3128499
10dk içinde çıktı aslında tam saat tutmadımBenimde bugün böyle çıktı ama dikkat etmedim galiba benim kuruduktan sonraydı senin gebelik sanırım
Hayırlısı olsun canım git kan ver hemen yarın bende gidip kan vereceğim10dk içinde çıktı aslında tam saat tutmadım
Ve şöyle birşey 12gün geçikmem var benim bugüne kadar hep negatifti yarın gideceğim kan vermeye ikimiz içinde hayırlısı olsun yarın haberleşelim canımHayırlısı olsun canım git kan ver hemen yarın bende gidip kan vereceğim
Olur canım mutlaka bekliyorum haberini çünkü benim daha adetime 6 gün varVe şöyle birşey 12gün geçikmem var benim bugüne kadar hep negatifti yarın gideceğim kan vermeye ikimiz içinde hayırlısı olsun yarın haberleşelim canım
Emin ol canım haber vereceğim sen test yaptın mı ben iki kızımı adetime 3veya4gün kala öğrendimOlur canım mutlaka bekliyorum haberini çünkü benim daha adetime 6 gün var
Bu sabah hayalet çizgi çıktı yarında gidip kan vereceğimEmin ol canım haber vereceğim sen test yaptın mı ben iki kızımı adetime 3veya4gün kala öğrendim
Hadi inşAllah canım hayırlısı hakkımızda ilk kim sonuçu alırsa hemen haber versinBu sabah hayalet çizgi çıktı yarında gidip kan vereceğim
Canım normal halini atarmisin karartmadan zaten gebelik var da kendini belli edecektirKızlar varmı hamilelik var gibi mi duruyorEki Görüntüle 3128499
Tamam canımHadi inşAllah canım hayırlısı hakkımızda ilk kim sonuçu alırsa hemen haber versin
12 gun gecikmede bu cizgi cok silik degilmi benim adet gunumde kopkoyu kirmizi cikmisti?Ve şöyle birşey 12gün geçikmem var benim bugüne kadar hep negatifti yarın gideceğim kan vermeye ikimiz içinde hayırlısı olsun yarın haberleşelim canım
Canım normal halini atarmisin karartmadan zaten gebelik var da kendini belli edecektir
Geç döllenme olduysam bilmiyorum bende lk defa başıma geliyor12 gun gecikmede bu cizgi cok silik degilmi benim adet gunumde kopkoyu kirmizi cikmisti?
Yarin bi kan verinGeç döllenme olduysam bilmiyorum bende lk defa başıma geliyor
Öyle yapacağım zatenYarin bi kan verin
Yeni bi gebelik olabilir canım bende adetten 5 gün önce yapmıştım beyaz hayalet çizgi çıktı 10 dk sonra adet günü yaptım tekrar test 2 sn sonra 2. Çizgi çıktı silikti km verdim 107 çıktıBu sabah hayalet çizgi çıktı yarında gidip kan vereceğim
Fotoğraftan hiç görünmüyor ikinci çizgi,gebeliği çok istiyorsunuz anlaşılan inşallah gerceklesir ama bu şekilde ise maalesef gebelik yok gibi sanki çünkü gün geçince baya belirgin oluyorKızlar varmı hamilelik var gibi mi duruyorEki Görüntüle 3128499
Adet döngünüz normalde kaç gün oluyor acaba? Yani 12 gün sonra bu kadar silik çıktıysa geç döllenme durumu böyle bir şey mi acaba bende de benzer bir durum var da merak ediyorumKızlar varmı hamilelik var gibi mi duruyorEki Görüntüle 3128499
Normalde adet döngüm çok düzenlidir ilk defa başıma böyle birşey geliyorAdet döngünüz normalde kaç gün oluyor acaba? Yani 12 gün sonra bu kadar silik çıktıysa geç döllenme durumu böyle bir şey mi acaba bende de benzer bir durum var da merak ediyorum