Kızlar hamilelik var mı yardımcı olurmusunuz

asu4242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
9
2
1
27
30 Nisan çatlatma iğnesi oldum 3 Nisan beri progestan fitil kullanıyorum doktor 14 nisan test dedi adet daha olmadım normalde günüm 12 Nisan sabah test yaptım böyle silik gibi çizgi var kan vermeye gidecem sizce var mı böyle olan oldu mu

Eklentiler

• 1000013197.webp
    1000013197.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 109
30 Nisan çatlatma iğnesi oldum 3 Nisan beri progestan fitil kullanıyorum doktor 14 nisan test dedi adet daha olmadım normalde günüm 12 Nisan sabah test yaptım böyle silik gibi çizgi var kan vermeye gidecem sizce var mı böyle olan oldu mu
Var görünüyo canım silikte pozitif sayılıyo

Çatlatma iğnesi hakkında bir bilgim yok ama var görünüyor inşallah güzel haberler alırsınız bazı testlerin de yanılma oranı var başka marka testle tekrar yapıp onda da görürseniz bugün öyle kan vermeye gidin bence

Çatlatma iğnesi hakkında bir bilgim yok ama var görünüyor inşallah güzel haberler alırsınız bazı testlerin de yanılma oranı var başka marka testle tekrar yapıp onda da görürseniz bugün öyle kan vermeye gidin bence
Bir gün önce yaptım çok hafif belirti vardı başka markaydı bu başka marka bugun dünkinden biraz daha belli

Eklentiler

• 1000013040.webp
    1000013040.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 98
Bende çatlatma iğnesi ile gebelik elde ettim var gibi kan verin derim

Bende çatlatma iğnesi ile gebelik elde ettim var gibi kan verin derim
Merhaba hayırlı olsun süreciniz nasıl olmuştu ilk çatlatma iğnesinde mi gebe kaldınız anlatırmısınız rica etsem ben iki defa denedim çatlatma iğnesi birinde 17mm idi ertesi gün iğne yapmıştık birinde de 18mm idi ve onda da ertesi gün çatlatma iğnesi yapmıştık ama tutmadı iğnelerin biri gonalpeptyl diğeri oksapardı.eşimde de bende de bir sorun yok daha önce kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım vardı

Back
X