Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var görünüyo canım silikte pozitif sayılıyo30 Nisan çatlatma iğnesi oldum 3 Nisan beri progestan fitil kullanıyorum doktor 14 nisan test dedi adet daha olmadım normalde günüm 12 Nisan sabah test yaptım böyle silik gibi çizgi var kan vermeye gidecem sizce var mı böyle olan oldu mu
Çatlatma iğnesi hakkında bir bilgim yok ama var görünüyor inşallah güzel haberler alırsınız bazı testlerin de yanılma oranı var başka marka testle tekrar yapıp onda da görürseniz bugün öyle kan vermeye gidin bence30 Nisan çatlatma iğnesi oldum 3 Nisan beri progestan fitil kullanıyorum doktor 14 nisan test dedi adet daha olmadım normalde günüm 12 Nisan sabah test yaptım böyle silik gibi çizgi var kan vermeye gidecem sizce var mı böyle olan oldu mu
Bir gün önce yaptım çok hafif belirti vardı başka markaydı bu başka marka bugun dünkinden biraz daha belliÇatlatma iğnesi hakkında bir bilgim yok ama var görünüyor inşallah güzel haberler alırsınız bazı testlerin de yanılma oranı var başka marka testle tekrar yapıp onda da görürseniz bugün öyle kan vermeye gidin bence
İnşallah Rabbim herkese nasip eder inşallah bekleyenlereVar görünüyo canım silikte pozitif sayılıyo
O zaman vardır inşallah kan vermeye gidin benceBir gün önce yaptım çok hafif belirti vardı başka markaydı bu başka marka bugun dünkinden biraz daha belli
Bende çatlatma iğnesi ile gebelik elde ettim var gibi kan verin derim30 Nisan çatlatma iğnesi oldum 3 Nisan beri progestan fitil kullanıyorum doktor 14 nisan test dedi adet daha olmadım normalde günüm 12 Nisan sabah test yaptım böyle silik gibi çizgi var kan vermeye gidecem sizce var mı böyle olan oldu mu
Merhaba hayırlı olsun süreciniz nasıl olmuştu ilk çatlatma iğnesinde mi gebe kaldınız anlatırmısınız rica etsem ben iki defa denedim çatlatma iğnesi birinde 17mm idi ertesi gün iğne yapmıştık birinde de 18mm idi ve onda da ertesi gün çatlatma iğnesi yapmıştık ama tutmadı iğnelerin biri gonalpeptyl diğeri oksapardı.eşimde de bende de bir sorun yok daha önce kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım vardıBende çatlatma iğnesi ile gebelik elde ettim var gibi kan verin derim
Dün kan verdim sonuç pozitif 131 geldiBende çatlatma iğnesi ile gebelik elde ettim var gibi kan verin derim
Çok sevindim hayırlı olsunDün kan verdim sonuç pozitif 131 geldi![]()
Kaç mm yumrta vardı kaç tane yumurta vardıDün kan verdim sonuç pozitif 131 geldi![]()
Hiç sormadım stresten heyecandan yumurta kaç olduğunu kaç mm olduğunuKaç mm yumrta vardı kaç tane yumurta vardı
Sağol canım Adet sancısı gibi ağrılar oldu belim ağrıdı çok bi belirti olmadıÇok sevindim hayırlı olsunherhangi bir belirti yaşamış mıydınız peki bende 14 nisanda oldum bekliyorum