- 2 Temmuz 2010
- 688
- 635
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetine 1 hafta varken idrar testi kesin sonuç vermez. hamilesin diyemem ama 1 hafta daha bekle ve sonra kan testi yaptır bence kesin sonuç içinKızlar adetime 1 hafta kaldı. mide bulantım var özellikle sabahları ver haftadır kasık ağrım var.ama meraktan idrar testi yaptım akşam. negatif çıktı. moralim bozuldu. yanılma payı var mıdır sizce testin?üzüldüm yine=((
teşekkür ederim canım hiç olmazsa moralimi düzelttin ..adetine 1 hafta varken idrar testi kesin sonuç vermez. hamilesin diyemem ama 1 hafta daha bekle ve sonra kan testi yaptır bence kesin sonuç için
Çok erken yapmışsın testi o testler günün geçtikten sonra doğru sonuç verir.bende iki gün önce yaptığımda negatif günüm geçince yaptığımda pozitiff di cnmKızlar adetime 1 hafta kaldı. mide bulantım var özellikle sabahları ver haftadır kasık ağrım var.ama meraktan idrar testi yaptım akşam. negatif çıktı. moralim bozuldu. yanılma payı var mıdır sizce testin?üzüldüm yine=((
teşekkür ederim size ya moralim düzeldi.normalde çok aceleci biriyim hemen olsun istiyorum ama maalesef sabır lazımmış bunun için=(Çok erken yapmışsın testi o testler günün geçtikten sonra doğru sonuç verir.bende iki gün önce yaptığımda negatif günüm geçince yaptığımda pozitiff di cnm
Çok fazla kafaya takma cnm en başta stres etkiliyor zaten.sağlıklı insanlarda her ay tutma oranı %25 düşünsene.bir ay denk gelmezse illaki bi ay denk gelecek..sen çalışmaları aksatma :)teşekkür ederim size ya moralim düzeldi.normalde çok aceleci biriyim hemen olsun istiyorum ama maalesef sabır lazımmış bunun için=(
Evet katiliyorum sana ayni dert bende de var. Farkli olarak benim bir dusugum var simdide 4 aydir korunmuyoruz isten de ciktim ama hic olmayacak gibi gelmeye basladikızlar bn 3 aydır korunmuyorum .bebek düşünüyoruz diye işten de ayrıldım .ama bu defa insan bebeğe kuruyor kendini .adet olunca da hayaller yıkılıyor. herkesin beklentisi de fazla artık evdeyim diye .endişe duymaya başladım ya hiç olmazsa diye(
Evet katiliyorum sana ayni dert bende de var. Farkli olarak benim bir dusugum var simdide 4 aydir korunmuyoruz isten de ciktim ama hic olmayacak gibi gelmeye basladi[/QUOT
canım üzüldüm senin için de inşallah Rabbim tekrar tattırır sana o duyguyu.Bi de bu arada bnden sonra evlenen arkdaşlarım da hamile hem de 3 kişi şu an .Onları gördükçe iyice hevesleniyorum bn de .İnşallh Rabbim bize de sağlıklı bebekler nasip eder.
evet arkadaşım öyle olabiliyormuş baksana bakalım adetime az kaldı eger olmazsan bn de kan testi yaptırırım,ama adet belirtileri başladı bile karnım ağrıyor=(kısmetBenim arkadaşım da test yaptığın da negatif sonuç almıştı.. hatta o na güvenerek ilaç da kullanmıştı.. ardından zorlamalarımızla kan testi yaptırdı gebe çıktı..
evet arkadaşım öyle olabiliyormuş baksana bakalım adetime az kaldı eger olmazsan bn de kan testi yaptırırım,ama adet belirtileri başladı bile karnım ağrıyor=(kısmet
kızlar bn 3 aydır korunmuyorum .bebek düşünüyoruz diye işten de ayrıldım .ama bu defa insan bebeğe kuruyor kendini .adet olunca da hayaller yıkılıyor. herkesin beklentisi de fazla artık evdeyim diye .endişe duymaya başladım ya hiç olmazsa diye(
adetlerim düzenli canım 25 günde oluyorum kist falan yok akıntım varda o da yavaş yavaş azaldı. ama stres yaptım resmenayy.. inşallah... adet olmazsın da.. kan testi kesin sonuç veriyor.
kısmett.. üzme kendini lütfen. adetlerin düzenli mi
canım teşekkür ederim yaptığın açıklamalardan dolayı. düşünmüycem diyorum yine de olmuyor. kursa falan katılıcam dediğin gibi sırf kafama takmamak için ya da bi kaç ay sonra farklı işe başlıycam tekrar.yaşım da 29 .30 dan sonra daha zor olur diyorlar.,Hap hiç kullanmadım korunmak açısından eşim korunuyordu.adetime bi kaç gün kaldı.bu ayda geçsin bakalım. olmazsa tekrar bi kontrole gideyim,kendime bi meşgaliyet bulayım diyorumcanım benim seni çok iyi anlıyorum. ben de altı aydır falan korunmuyorum. herşeyimi hamileliğe endekslemiştim. buralara yazıp duruyordum acaba hamile miyim falan diye. her ay onbeş gün günüm geçiyordu. sürekli test yapıyordum. iki aydır işyerim değişti. dikkatim artık yeni işimdeydi yani ssürekli bebek düşünmüyordum.hiç beklemediğim zamanda tamammen aklımdan çıkmışken, ümidi kesmişken oluverdi.şimdi hamileyim . daha önce neyle korunuyordun bilmiyorum ama ilaçla korunanlar ilacı bırakınca bir yıl gebe kalamayabiliyormuş. bu tamamen doğalmış. vücudun ilacın etkisinden kurtulması gerekiyormuş.bunları bana doktor söyledi. altı ay hamile kalamayınca bi sorun mu var diye doktora gitmiştim.meğer herşey normalmiş. hamilelikten önce folik asit kullanmak gerekiyormuş. şimdi onu daha iyi anlıyorum çünkü bulantılardan hiç bişey yiyemiyorum. gebelik öncesi depoları doldurmak gerekirmiş ki ilk üç ay beslenemediğin için bebek annenin daha önceki depolarından kullanarak gelişiyormuş.
bir de unutmadan; bazı kadınlarda geç yumurtlama olabilirmiş. adet görene kadar günaşırı eşinle olmalısınız.ve o ay hangi taraftaki yumurtalıkta ağrı hareketlenme hissettiysen ilişkiden sonra o tarafına dönüp yan yatmalısın. sakın hemen ayağa kalkma. spermlerin yumurtaya ulaşmasına yarrdımcı oluyormuş bu.
ben günüm 10 gün geçtiğinde yumurtlama olmuştu.şu an 6 haftalık hamileyim. umarım sen de en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.kendine başka meşguliyetler bul çok kafana takma. çünkü "duygular hormonları, hormonlar da duyguları yönetir" demişti bir hocam. kesinlikle çok doğru. stresten uzak durmalısın.
her şey gönlünce olsun....
inşallah arkadaşım allah hepimize nasip etsin sağlıklı bebekler .bn daha önce çok stresli bi işte çalşıyordum .biraz stresten uzaklaşayım bebeğim de olur diye eşimin ve ailemin desteğiyle çok iyi bir pozisyondan ayrıldım. bu defa da bebeğim hiç olmuycak gibi hissettiğimden farklı strese girdim.o bahsettiğin kür ne zaman yeniyormuş?stres çok etkiliyor gerçekten. benim 11 aydır olmuyor.adetim biter bitmez stres oluyorum.çalışıyorumda ama hep kafamın bi köşesinde beni meşgul ettiği için olmuyor.inş benim kadar beklemezsin.Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize.
şuan adet dönemindeyim.bu ay stresden arınmak için elimden gelen herşeyi yapıcam inş başarırım.birde bal tarçın çörek otu kürü yapıyorum vesile olur inş.