• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar hamilelik suphesi

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
az once hastanede Beta HCG testi yani kanda hamilelik testi yaptirdim sonuc negatif cikti adetime 6 gun var ama goguslerim hala sis daha once bu kadar olmuyodu sizce hala bir ihtimal varmi gebe olmam icin yada boyle bir sey yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi

gebelik ilk önce kanda çıkar ve en erken en doğru sonuçtur kan sonucu göğüs şişliği adet olacağın içindir

Ben adetıme bır gun kala ıdrar testı yaptım sonuc neqatıv adetımden bır gun gecdı amma bır daha da yapmıycam test kendımı uzuyorum ammmaan fazla takıyoruz

Kanda çıkmadıysa yoktur.
Çok istiyorsun belli ki Allah hayırlısıyla versin inşallah. Ama bu kadar erken test yaptırma. Adetinin gecikmesini bekle. Bu stres ve beklenti hamileliği engeller.

Ben adettim iki gun gecnisoti kan verdim negatif ti 10 gun sbra 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim adretin gecerse bekle tekrarla

Biraz daha sabredip adet geciktikten sonra tahlil yaptırsaydın keşke.
Ben adet belirtisi yaşıyordum (göğüslerde hassasiyet, kasık ağrısı vs.). Tahlil yaptırdım hamile olduğumu öğrendim. Belki geç döllenme olmuştur. Belki gerçekten adet olacaksın. Belki, belki...

Canım adete 6 gun kala çok erken niye hcg için bu kadar acele ettin
Bu sekilde kendini yıpratırsın reglin en az 3 gun gecsin oyle yaptır
Benimde 2 yıldır olmuyor ilk 4-5 ay surekli idrar testi yaptırırdım bir kerede hcg yaptırmıstım ama ondan sonra olmadıgını anlayınca bıraktım test işleri belirti aramayı cunku inanılmaz moral bozuklugu oluyor ..bu sekilde maddi manevi çok rahatım.Allah tez zamanda hayırlı evlarlar versin hepimize

Back