- 27 Ekim 2017
- 12
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi dilossaydnn
-
Tabi ki öyle daha var ama gününe yapıcam şüphelendim araştırdım yerleşme kanaması falan diyorlarmış bu şeyeTest yapmadan anlayamayizki değilmi ama
Benimde aynı senin gibi regle 1 hafta varken 2.gün gelmidsti koyu kahverengi lekelenme şeklind ama malesef hamile değildim inşallah sen hamilesindirTabi ki öyle daha var ama gününe yapıcam şüphelendim araştırdım yerleşme kanaması falan diyorlarmış bu şeye
İnşallah canım ilk defa böyle oluyor yaBenimde aynı senin gibi regle 1 hafta varken 2.gün gelmidsti koyu kahverengi lekelenme şeklind ama malesef hamile değildim inşallah sen hamilesindir
İnşallah kuzum insallah vardirİnşallah canım ilk defa böyle oluyor ya
Evet canım ilk defa böyle oldu inşallah darısı başına :)Adetten 1 2 gün önce olsa hani adetin osekilde başlayıp sonra sökülebilir diyecektim canım ama bu dediğin yerlesme olabilir insllah gönlüne göre olur :)
KorunmasızDi evetKorunmasiz iliski yasadiysan olabilir.
Evet Korunmasız olduKorunmasiz iliski yasadiysan olabilir.
Tatlım ben hamileyim 27 haftalik inşallah sende yavruna kavusursun kısa zamanda :)Evet canım ilk defa böyle oldu inşallah darısı başına :)
Ay canım inşallah saglikli bi sekilde kucağına alırsın yavrunu peki ilk belirtileri ne zaman başladı sende böyle üstüne görme oldu mu nasıl anladın hamile olduğunu biraz anlatrmsn :)Tatlım ben hamileyim 27 haftalik inşallah sende yavruna kavusursun kısa zamanda :)
Canim senin belirtilerin ne oldu anlatırmsn üstüne görme oldu muKorunmasiz iliski yasadiysan olabilir.
Olmadi. Bir belirti yasamadim sadece hamile oldugumu hissettim.Canim senin belirtilerin ne oldu anlatırmsn üstüne görme oldu mu
İnşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya getirirsin canımOlmadi. Bir belirti yasamadim sadece hamile oldugumu hissettim.
Amin canim :) Bende yaşamadım üstüne görme canım. Sadece adet belirtimin hiçbiri yoktu ve hamile olduğumu hissediyordum üstüne bi de rüya gördüm öylelikle test yaptim :)Ay canım inşallah saglikli bi sekilde kucağına alırsın yavrunu peki ilk belirtileri ne zaman başladı sende böyle üstüne görme oldu mu nasıl anladın hamile olduğunu biraz anlatrmsn :)
Canım bende kaç gündür rüyam da görüyorum bebek göruyom hamile olduğumu falan söylüyorlar bakalım ya biraz zaman geçsin test yapcam :)Amin canim :) Bende yaşamadım üstüne görme canım. Sadece adet belirtimin hiçbiri yoktu ve hamile olduğumu hissediyordum üstüne bi de rüya gördüm öylelikle test yaptim :)
Yap bakalım canım insallah dilediğin gibi olur :)Canım bende kaç gündür rüyam da görüyorum bebek göruyom hamile olduğumu falan söylüyorlar bakalım ya biraz zaman geçsin test yapcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?