• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik şüpheleri var yardımcı olurmusunuz

dilossaydnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
12
2
1
25
Regl olmama 1 hafta var veya tam günündeym bilmyorm ,normalde reglm tam gününde veya biraz gecikmeli oluyor ve bugün 2 3 damla kan geldi pembe renkte ama regl gibi gelmiyor çok az geliyor ve sürekli akmıyor kirmiz renkte oluyor ama o kadar az ki ped cok az kirlenms kasık ağrılarım olmuştu göğüslerimde ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim ?

Son düzenleme:
Test yapmadan anlayamayizki değilmi ama

Tabi ki öyle daha var ama gününe yapıcam şüphelendim araştırdım yerleşme kanaması falan diyorlarmış bu şeye
Benimde aynı senin gibi regle 1 hafta varken 2.gün gelmidsti koyu kahverengi lekelenme şeklind ama malesef hamile değildim inşallah sen hamilesindir

Adetten 1 2 gün önce olsa hani adetin osekilde başlayıp sonra sökülebilir diyecektim canım ama bu dediğin yerlesme olabilir insllah gönlüne göre olur :)

Adetten 1 2 gün önce olsa hani adetin osekilde başlayıp sonra sökülebilir diyecektim canım ama bu dediğin yerlesme olabilir insllah gönlüne göre olur :)

Ay canım inşallah saglikli bi sekilde kucağına alırsın yavrunu peki ilk belirtileri ne zaman başladı sende böyle üstüne görme oldu mu nasıl anladın hamile olduğunu biraz anlatrmsn :)
Amin canim :) Bende yaşamadım üstüne görme canım. Sadece adet belirtimin hiçbiri yoktu ve hamile olduğumu hissediyordum üstüne bi de rüya gördüm öylelikle test yaptim :)

Amin canim :) Bende yaşamadım üstüne görme canım. Sadece adet belirtimin hiçbiri yoktu ve hamile olduğumu hissediyordum üstüne bi de rüya gördüm öylelikle test yaptim :)
Canım bende kaç gündür rüyam da görüyorum bebek göruyom hamile olduğumu falan söylüyorlar bakalım ya biraz zaman geçsin test yapcam :)

Back