Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar uzun zamandır bebek istiyorduk.ama olmuyordu.ben bunalımlardaydım. taa ki bu ay çift çizgiyi görene kadar.bu zaman zarfında o kadar çok araştırma yaptımki. eğer yardımcı olabilirsem sevinirim.sorularınızı bekliyorum
bişey sorucam ben 35 yaşındayım 2.bebiş için uğraşıyoruz 2.ay dolmak üzere daha hamiş kalamadım.doktorum nedense hiç tahlil falan istemedi.hamile kalmazsan 6ay sonra görüşürüz dedi yolladı.ben malesef ilk hamileliğimden öncede tahlil falan yaptırmadım.doktor istememişti.bi sorun falan varmıdır diye meraktamı etmiyolar anlamadım.neden istememiş olabilir sence yada istememesi normalmi? inşallah yaşım dahada geçmeden hamile kalırım .riskli diyenler oluyo.bu arada senide tebrik ederim canım.
bişey sorucam ben 35 yaşındayım 2.bebiş için uğraşıyoruz 2.ay dolmak üzere daha hamiş kalamadım.doktorum nedense hiç tahlil falan istemedi.hamile kalmazsan 6ay sonra görüşürüz dedi yolladı.ben malesef ilk hamileliğimden öncede tahlil falan yaptırmadım.doktor istememişti.bi sorun falan varmıdır diye meraktamı etmiyolar anlamadım.neden istememiş olabilir sence yada istememesi normalmi? inşallah yaşım dahada geçmeden hamile kalırım .riskli diyenler oluyo.bu arada senide tebrik ederim canım.
selam. o zaman bende bir soru sorayım sana.. benim adet siklsum genelde 26 gün. normaldeki hesaspalamalara göre benim yumurtlamam 12 gün olmalı.. ama normal siklusu olup geç yumurtlama olması normalmi.. yada olabilirmi??teşkler..