Kizlar hamilelik icin sise cektiren var mi

Tekirdagli4259

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
788
298
33
35
Kizlar bir yillik evliyim 2 kimyasal yasadim. Kaynanam bel acikligin olabilir ondan tutunamiyordur benegin dedi. Bi akrabamiz vurdu bugun siseyi sise o kadar topladi ki birakmadi kendini kadin sirtimdan siseyi cekmek icin baya ugrasti belin acikmis senin baya dedi. Sirtim mosmor simdi bide yaki vurdu. Bunlari yaptirip hamile kalan var mi

ilk defa duyuyorum. zaten kimyasal gebelik sağlıksız gebelik demek. tutunsa bile bebk sağlıklı olmayacaktı bu durumda şişenin bi mantığı yok.morarma yanınıza kar kalmış.

inanmayın böyle şeyelre. hatta kimyasal gebelik başta belli olmuyor hemen kaynananıza falan söylemenize de gerek yokki. geç regli gibi birşey farzedin.

Canım önce neden kimyasal gebelik oluyor bu araştırılsın. Sonra çözümlerine bakarsınız. İnşallah bebeğine kavuşursun kısa zamanda

Kizlar doktora gittim daha bir yillik evli dehildik o yuzden alttan muayene etti hormon testi kan testi yapildi o kadar. Onda da hersey cok guzel ramin tertemiz heran hamile kalabilirsin dedi ama 2 sinde de kimyasal oldu.yumurta takibi falan yapmadi sadece vitamin ilaci verdi dogal yolla hamile kalabiliyorsun denemeye devam dedi. Kimyasali arastirdim ben sagliksiz bebekler atiliyormus.Aslinda sise olayini hic bilmiyordum. Etrafimdaki herkes soylemeye basladi zarari olacak bisey degil ins faydasi olur sise cektirip hamile kalan var etrafimda sonucta buda bir sebep. Eger bu ayda olmazsam tekrar doktora gidip tum testleri yaptiracam

Esine spermiyogram yaptirmadiniz mi ben de kimyasal gecirdim esimdeki hareket sorunundan kaynakli olabilecegini soyledi doktor

Yok canim eylulde evlendim kasimda ilk kimyasali yasadim doktor beni muayene etti herseyin cok guzel denemeye devam dedi sonra haziranda tekrar kimyasal yasadim hatta kanamam varken gittim baska doktor muayene etti hicbir problem yok dedi yumurta takibi yapalim hicbirsey demedi oda rahimda gorunun bir sorun yok yertemiz rahmin dedi neofortil verdi bir muddet daha deneyin olmazsa kromozom testi isteyecem dedi hic sperm testi falan istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…