- 7 Haziran 2019
- 36
- 10
- 3
- 24
- Konu Sahibi gokyuzununsiyahtonu
-
fazla damlatınca bilmiyodum öyle olduğunu içimi rahatlattın teşekkür ederimNegatif canım hepsi silik çıkana fazla idrar damlatmışsın olay bu
peki belirtiler konusunda düşüncen nedir benim için cidden önemliYok negatif
abla hastanede bildirirler diye çekiniyorum biraz ama bu hafta kadın doğuma gidicem gibi hem kist kontrolü hemde hormonlarım için. Korunma konusunda ilkin heyecanı işte duramadık 1 2 kez şimdide stres olarak döndü bize%99 hamile değilsin ama için rahatlasın istiyorsan kan testi yaptır canım. Bir daha benzer korkular yaşamak istemiyorsan da korun bundan sonra
abla hastanede bildirirler diye çekiniyorum biraz ama bu hafta kadın doğuma gidicem gibi hem kist kontrolü hemde hormonlarım için. Korunma konusunda ilkin heyecanı işte duramadık 1 2 kez şimdide stres olarak döndü bize
abla hastanede bildirirler diye çekiniyorum biraz ama bu hafta kadın doğuma gidicem gibi hem kist kontrolü hemde hormonlarım için. Korunma konusunda ilkin heyecanı işte duramadık 1 2 kez şimdide stres olarak döndü bize
En fazla üç damlafazla damlatınca bilmiyodum öyle olduğunu içimi rahatlattın teşekkür ederim
teşekkür ederim cevabın için sadece sanırım gebe olduğumu öğrenmekten korkuyorumAnnen biliyorsa madem neden korkuyorsun bildirilmesinden, yaptır kan testini rahatla.
Belirtilerin hepsi psikolojik merak etme.
evet sevgilim 18 şuanCidden 2002 doğumlu musun?
Erkek arkadaşın kaç yaşında...
teşekkür ederim aklımda bulunsunEn fazla üç damla
evet tüylerim için 15ken diane vermişti doktor ama hap hakkındaki söylentileri duyunca yarıda kesmiştim. Şimdi tekrar aldım ama regl olmadığım için başlamadım dahaZaten polikistik over hastaları adet düzeni için doğum kontrol hapı kullanıyor doktora söyle versin sana bir tane hap
teşekkür ederim aklımda bulunsun
evet tüylerim için 15ken diane vermişti doktor ama hap hakkındaki söylentileri duyunca yarıda kesmiştim. Şimdi tekrar aldım ama regl olmadığım için başlamadım daha
bikaç kişi bu hap yüzünden ölmüş bi ülkede yasaklanmış falan ama eğer doğru olsa piyasadan toplatılırdı benceNe gibi söylenti? Ben 5 sene kullandım sıkıntı yaşamadım
ayrıca abla bişey sorucam son 2 3 gündür kilolu olduğum halde damarlarım baya belirgin az öncede büyük bi damar gördüm göğsümün ucunun altında bile görünüyor normal mi?bikaç kişi bu hap yüzünden ölmüş bi ülkede yasaklanmış falan ama eğer doğru olsa piyasadan toplatılırdı bence
Idrarı ı fazla damlatmışsın Bence negatif ilk 5 dak.baz al1 ay önce sevgilimle hem korunmalı hem korunmasız ilişkiye girdik, ilkimdi ama içeriye boşalma durumu söz konusu değil. 2 yıl önce polikistik over ameliyatı oldum. Adetim 1 hafta gecikti. Polikistik over sayesindeki kistlere bağlı gecikme yaşıyoda olabilirim bi ara 17 gün geciktiğim olmuştu. Bu aralar gerek ailevi sağlık durumları gerek bu gebelik ihtimali yüzünden stresliyim. Yaptıktan sonra 2 3 hafta göğüs hassasiyetim vardı yattığımda sağa sola dönemiyodum. Yine aynı 2 3 hafta boyunca mide bulantım halsizliğim vardı. Yaklaşık 7 test yaptım o günlerden beri sadece 1 tanesinde 4 5 saat sonra ince olarak 2. çizgi belirdi. Sonraki 2 test yine negatif. Çoğu yerde 20 dakikadan sonrası önemsiz yazıyor. Üstelik 17 yaşındayım hastaneye gittiğimde kanda çıkarsa ne olur? Annemle yaşıyorum ve herşeyden haberi var. Testlerin fotoğraflarını ekliyorum.
*buraya sadece benim yaşadığımı yaşamış kişiler, annelerden ve bilgili kişilerden yardım, fikir almak için yazdım lütfen yaşım konusunda ahlak bekçiliği yapmayın her ailenin herkesin görüşleri farklı.
bikaç kişi bu hap yüzünden ölmüş bi ülkede yasaklanmış falan ama eğer doğru olsa piyasadan toplatılırdı bence
teşekkür ederim pazartesi tekrar yapıcamIdrarı ı fazla damlatmışsın Bence negatif ilk 5 dak.baz al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?