Kızlar hamilelik hakkında sorularım var

gokyuzununsiyahtonu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
36
10
3
24
1 ay önce sevgilimle hem korunmalı hem korunmasız ilişkiye girdik, ilkimdi ama içeriye boşalma durumu söz konusu değil. 2 yıl önce polikistik over ameliyatı oldum. Adetim 1 hafta gecikti. Polikistik over sayesindeki kistlere bağlı gecikme yaşıyoda olabilirim bi ara 17 gün geciktiğim olmuştu. Bu aralar gerek ailevi sağlık durumları gerek bu gebelik ihtimali yüzünden stresliyim. Yaptıktan sonra 2 3 hafta göğüs hassasiyetim vardı yattığımda sağa sola dönemiyodum. Yine aynı 2 3 hafta boyunca mide bulantım halsizliğim vardı. Yaklaşık 7 test yaptım o günlerden beri sadece 1 tanesinde 4 5 saat sonra ince olarak 2. çizgi belirdi. Sonraki 2 test yine negatif. Çoğu yerde 20 dakikadan sonrası önemsiz yazıyor. Üstelik 17 yaşındayım hastaneye gittiğimde kanda çıkarsa ne olur? Annemle yaşıyorum ve herşeyden haberi var. Testlerin fotoğraflarını ekliyorum.
*buraya sadece benim yaşadığımı yaşamış kişiler, annelerden ve bilgili kişilerden yardım, fikir almak için yazdım lütfen yaşım konusunda ahlak bekçiliği yapmayın her ailenin herkesin görüşleri farklı.

Eklentiler

• 20190603_161010.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 422
  • 20190604_043452.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 450
  • 20190603_165116.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 439
  • 20190521_183455.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 397
%99 hamile değilsin ama için rahatlasın istiyorsan kan testi yaptır canım. Bir daha benzer korkular yaşamak istemiyorsan da korun bundan sonra

%99 hamile değilsin ama için rahatlasın istiyorsan kan testi yaptır canım. Bir daha benzer korkular yaşamak istemiyorsan da korun bundan sonra
abla hastanede bildirirler diye çekiniyorum biraz ama bu hafta kadın doğuma gidicem gibi hem kist kontrolü hemde hormonlarım için. Korunma konusunda ilkin heyecanı işte duramadık 1 2 kez şimdide stres olarak döndü bize

Annen biliyorsa madem neden korkuyorsun bildirilmesinden, yaptır kan testini rahatla.
Belirtilerin hepsi psikolojik merak etme.

Zaten polikistik over hastaları adet düzeni için doğum kontrol hapı kullanıyor doktora söyle versin sana bir tane hap

En fazla üç damla
teşekkür ederim aklımda bulunsun
Zaten polikistik over hastaları adet düzeni için doğum kontrol hapı kullanıyor doktora söyle versin sana bir tane hap
evet tüylerim için 15ken diane vermişti doktor ama hap hakkındaki söylentileri duyunca yarıda kesmiştim. Şimdi tekrar aldım ama regl olmadığım için başlamadım daha

Ne gibi söylenti? Ben 5 sene kullandım sıkıntı yaşamadım

bikaç kişi bu hap yüzünden ölmüş bi ülkede yasaklanmış falan ama eğer doğru olsa piyasadan toplatılırdı bence
ayrıca abla bişey sorucam son 2 3 gündür kilolu olduğum halde damarlarım baya belirgin az öncede büyük bi damar gördüm göğsümün ucunun altında bile görünüyor normal mi?

Idrarı ı fazla damlatmışsın Bence negatif ilk 5 dak.baz al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…