- 7 Haziran 2019
- 36
- 10
- 3
- 24
- Konu Sahibi gokyuzununsiyahtonu
1 ay önce sevgilimle hem korunmalı hem korunmasız ilişkiye girdik, ilkimdi ama içeriye boşalma durumu söz konusu değil. 2 yıl önce polikistik over ameliyatı oldum. Adetim 1 hafta gecikti. Polikistik over sayesindeki kistlere bağlı gecikme yaşıyoda olabilirim bi ara 17 gün geciktiğim olmuştu. Bu aralar gerek ailevi sağlık durumları gerek bu gebelik ihtimali yüzünden stresliyim. Yaptıktan sonra 2 3 hafta göğüs hassasiyetim vardı yattığımda sağa sola dönemiyodum. Yine aynı 2 3 hafta boyunca mide bulantım halsizliğim vardı. Yaklaşık 7 test yaptım o günlerden beri sadece 1 tanesinde 4 5 saat sonra ince olarak 2. çizgi belirdi. Sonraki 2 test yine negatif. Çoğu yerde 20 dakikadan sonrası önemsiz yazıyor. Üstelik 17 yaşındayım hastaneye gittiğimde kanda çıkarsa ne olur? Annemle yaşıyorum ve herşeyden haberi var. Testlerin fotoğraflarını ekliyorum.
*buraya sadece benim yaşadığımı yaşamış kişiler, annelerden ve bilgili kişilerden yardım, fikir almak için yazdım lütfen yaşım konusunda ahlak bekçiliği yapmayın her ailenin herkesin görüşleri farklı.
*buraya sadece benim yaşadığımı yaşamış kişiler, annelerden ve bilgili kişilerden yardım, fikir almak için yazdım lütfen yaşım konusunda ahlak bekçiliği yapmayın her ailenin herkesin görüşleri farklı.