Kızlar hamilelik belirtisimi?

Kaç haftalık oldum canım
Stres yapma ilkin kese ve yolk sac görünür sonra bebek oluşur belki acilin bebek dediği yolk sactır

Aynı şeyleri ben yaşıyorum canım inşallah senin gibi pozitif görürüm reglime 7 gün var

Ya zaten bebek var demediler ben ultrasonda gördüm,kesen var dediler sadece ,sen ne zaman gördün bebişini
Bana göre 7 haftalık ultrasona göre 6+3 te gördük canım senin bebiş daha oluşacak stres yapma yolk sac olması boş gebelik değil pozitif bebeğe dönüşecek yapının olması demek çok güzel bı haber sevinmelisin inşallah 10 gün sonra o dünyanın en güzel ritmiyle atan kalbini de duyacaksın bol dinlen ve güzel şeyler düşün

Sağol canım iyiki varsın,çok teşekkür ediyorum

Bebeği ben burda gördüm diye düşündüm,ilk ultrasonum acile gittiğimde .komşumla konuştuk o bebek değil falan dedi o yüzden kafam karıştı canım .ne o o zaman anlamadım

İnşallah canım benim.beni en çok şüphelendiren adet ağrıları gibi ağrı girmesiydi,baya 10 gün önceden başlamıştı
Benimde öyle canım regli olucakmışım gibi ağrı, göğüs hassasiyeti, kaşığıma sanki birşey saplanıyor sürekli böyle .

Eki Görüntüle 3507794
Bebeği ben burda gördüm diye düşündüm,ilk ultrasonum acile gittiğimde .komşumla konuştuk o bebek değil falan dedi o yüzden kafam karıştı canım .ne o o zaman anlamadım
O bebeğin kesesi ve yolk sac canım bebeği oluşturacak zar oluyor içindeki görüntü plasenta ve bebek yolk sactan bölünüp büyüyor tam bebek görüntüsü için 9.hafta olması gerekiyor

Bendede var bunlar dün gece karnımın alt kısmına ince ince ağrılar girdi çekilir gibi bide bel ağrım var göğüs hassasiyetim yok sadece uçları dokununca acıyor
Benimde hassasiyetim hiç olmadı sadece şişkinlik vardı göğsümde canım

Ederim canım.rabbim en hızlı en kolay en sağlıklı şekilde bebeğine kavuştursun

Etmem mi canım ediyorum rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah
Ben umudumu kaybettim son 4 gün reglime ama silik de olsa doğru düzgün birşey göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…