- 23 Temmuz 2024
- 719
- 424
- 22
Kaç haftalık oldum canımCanım merhaba,ben hastaneden geldim doktor ultrasonla baktı keseyi gördü bebeğini oluşturacak şeyler var beyaz beyaz onları gösterdi 10 Gün sonra yine gel dedi görürüz beni yolladı ama ben geçen acile gittiğim ultrasonda bebeğim gayet net gözüküyordu ,anlamadım ne olduğunu,stres oldum yine sildikçe peçeteye kan geliyor .stres yaptım o yüzden mi bilmiyorum
Ya zaten bebek var demedilerKaç haftalık oldum canım
Stres yapma ilkin kese ve yolk sac görünür sonra bebek oluşur belki acilin bebek dediği yolk sactır
Aynı şeyleri ben yaşıyorum canım inşallah senin gibi pozitif görürüm reglime 7 gün varKızlar adetime 8 gün kala başlayan adet olacakmış gibi ağrı,göğüslerde yumurtalamadan sonra şişkinlik,aç karnına midem bulanıyor,i kasığımda kramplar olup geçiyor,6 gün kala bebetime gebelik testi yaptım negatifti,tekrarlamalıyım bilmiyorum,yumurtlamayı değerlendirdim.adete 4 gün kaldı
Canım benim hayırlı olsun benimde rehle 8 gün var bugün seffa beyaz birazda sarımsı akıntı gördüm adet öncesi oluyor biliyorum senin belirtilerin nelerdiAyyy heyecadan ölcem var demi
Bana göre 7 haftalık ultrasona göre 6+3 te gördük canım senin bebiş daha oluşacak stres yapma yolk sac olması boş gebelik değil pozitif bebeğe dönüşecek yapının olması demek çok güzel bı haber sevinmelisin inşallah 10 gün sonra o dünyanın en güzel ritmiyle atan kalbini de duyacaksın bol dinlen ve güzel şeyler düşünYa zaten bebek var demedilerben ultrasonda gördüm,kesen var dediler sadece ,sen ne zaman gördün bebişini
Sağol canım iyiki varsın,çok teşekkür ediyorumBana göre 7 haftalık ultrasona göre 6+3 te gördük canım senin bebiş daha oluşacak stres yapma yolk sac olması boş gebelik değil pozitif bebeğe dönüşecek yapının olması demek çok güzel bı haber sevinmelisin inşallah 10 gün sonra o dünyanın en güzel ritmiyle atan kalbini de duyacaksın bol dinlen ve güzel şeyler düşün
Çok teşekkür ederim canım rabbim sanada nasip etsinCanım benim hayırlı olsun benimde rehle 8 gün var bugün seffa beyaz birazda sarımsı akıntı gördüm adet öncesi oluyor biliyorum senin belirtilerin nelerdi
İnşallah canım benim.beni en çok şüphelendiren adet ağrıları gibi ağrı girmesiydi,baya 10 gün önceden başlamıştıAynı şeyleri ben yaşıyorum canım inşallah senin gibi pozitif görürüm reglime 7 gün var
Canım benim hayırlı olsun benimde rehle 8 gün var bugün seffa beyaz birazda sarımsı akıntı gördüm adet öncesi oluyor biliyorum senin belirtilerin nelerdi
Bana göre 7 haftalık ultrasona göre 6+3 te gördük canım senin bebiş daha oluşacak stres yapma yolk sac olması boş gebelik değil pozitif bebeğe dönüşecek yapının olması demek çok güzel bı haber sevinmelisin inşallah 10 gün sonra o dünyanın en güzel ritmiyle atan kalbini de duyacaksın bol dinlen ve güzel şeyler düşün
Benimde öyle canım regli olucakmışım gibi ağrı, göğüs hassasiyeti, kaşığıma sanki birşey saplanıyor sürekli böyle .İnşallah canım benim.beni en çok şüphelendiren adet ağrıları gibi ağrı girmesiydi,baya 10 gün önceden başlamıştı
Bendede var bunlar dün gece karnımın alt kısmına ince ince ağrılar girdi çekilir gibi bide bel ağrım var göğüs hassasiyetim yok sadece uçları dokununca acıyor
O bebeğin kesesi ve yolk sac canım bebeği oluşturacak zar oluyor içindeki görüntü plasenta ve bebek yolk sactan bölünüp büyüyor tam bebek görüntüsü için 9.hafta olması gerekiyorEki Görüntüle 3507794
Bebeği ben burda gördüm diye düşündüm,ilk ultrasonum acile gittiğimde .komşumla konuştuk o bebek değil falan dedi o yüzden kafam karıştı canım .ne o o zaman anlamadım
Benimde hassasiyetim hiç olmadı sadece şişkinlik vardı göğsümde canımBendede var bunlar dün gece karnımın alt kısmına ince ince ağrılar girdi çekilir gibi bide bel ağrım var göğüs hassasiyetim yok sadece uçları dokununca acıyor
Anladım canım teşekkür ederimO bebeğin kesesi ve yolk sac canım bebeği oluşturacak zar oluyor içindeki görüntü plasenta ve bebek yolk sactan bölünüp büyüyor tam bebek görüntüsü için 9.hafta olması gerekiyor
Belirtilerimiz benzer canım inşallah seninledir beneğinBenimde öyle canım regli olucakmışım gibi ağrı, göğüs hassasiyeti, kaşığıma sanki birşey saplanıyor sürekli böyle
İnsallah tatlım indallah :) dua et bizler içinBelirtilerimiz benzer canım inşallah seninledir beneğin
Ederim canım.rabbim en hızlı en kolay en sağlıklı şekilde bebeğine kavuştursunİnsallah tatlım indallah :) dua et bizler için
Etmem mi canım ediyorum rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin inşallahİnsallah tatlım indallah :) dua et bizler için
Ben umudumu kaybettim son 4 gün reglime ama silik de olsa doğru düzgün birşey göremedimEderim canım.rabbim en hızlı en kolay en sağlıklı şekilde bebeğine kavuştursun
Etmem mi canım ediyorum rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah