• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik belirtileri mi ?

cckse

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
249
67
13
23
adetlerim düzensizdir gecikti diyemiyorum ama dünden beri belim bacaklarım ve kasığım ağırıyor sol kasığımda garip saplantılar var iğne batması gibi özellikle oturup kalkarken. Bu belirtilerden kaç gün sonra idrarda çıkar acaba

Benim 1 gün gecikince kaset testte çıktı bu belirtiler daha sonra oldu. Şu an gecikmenin 10. günü bacak ağrılarım var

adetlerim düzensizdir gecikti diyemiyorum ama dünden beri belim bacaklarım ve kasığım ağırıyor sol kasığımda garip saplantılar var iğne batması gibi özellikle oturup kalkarken. Bu belirtilerden kaç gün sonra idrarda çıkar acaba
Adet gecikmesinden 6-7 gün sonra falan test yapın bence.

Benim 1 gün gecikince kaset testte çıktı bu belirtiler daha sonra oldu. Şu an gecikmenin 10. günü bacak ağrılarım var
Erken gebelik testi yaptım negatifti. Yerleşme olabilir mi diye düşündüm. Yerleşirken bayağı ağrı yapıyormuş diye. Çünkü daha önce tatmadığım bi durum.

Erken gebelik testi yaptım negatifti. Yerleşme olabilir mi diye düşündüm. Yerleşirken bayağı ağrı yapıyormuş diye. Çünkü daha önce tatmadığım bi durum.
Bugün doktora gittim leke geliyordu ve karnımda bacaklarımda ağrı vardı yerleşme olabilir takip edelim dedi. 10. günündeyim gecikmenin ama herkeste farklıdır belki

Merhaba kızlar bizde çatlama gününü değerlendirdik dört gün falan oluyor bu gün aşırı bel ağrısı ile uyandım ve miğde bulantım var adetime bir hafta gibi bir süre kaldı gebelik olabilir mi

Back