• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik belirtileri ile ilgili tecrübelerinize ihtiyacım var

prettymamyy

Bebegim sen benim mucizemsin ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
272
192
18
Kızlar mayıs da tam 1 yılını dolduruyoruz evliliğimin . Ve ilk günden beri hiç korunmadık . Ama bir türlü hamilelik olmuyor . Bu ay birşeyler değişti . Kendimi de ümitlendirmek istemiyorum . Hep üzülüyorum sonunda ama bu sefer ki farklı. Hep yorgunluk ve uyku isteği var normal de uyku problemi olan insanım. Göğüslerim değişti . Sık idrara çıkma . Nefes darlığı falan . Adetime 5 gün var vücud ısımı düzenli ölçüyorum . 36.9 un altına inmedi hiç . Testlerdende korkuyorum . Hiç bu şekilde belirtiler yaşayan oldu mu aranızda . Yardımcı olur musunuz . Şimdiden teşekkürl

Belirtiler bünyeden bünyeye göre değişiyor.
Benim adet gecikmesi ve sıcak basması hariç hiçbir belirtim olmadı.
Şimdi sürekli bebek sahibi olmaya odaklandığınız için, her değişkenliği bu belirtilere yorabilirsiniz.
Bu durumu önce takıntı haline getirmeden oluruna bırakın.
Kafanızda ve hayatınızda ne kadar bu sabit düşünceden uzaklaşırsanız, hamile kalmanız o kadar kolaylaşır.
Hayırlısıyla tez zamanda güzel haberler alın.

normal zamanda vücut ısınız 36.9 'dan düşükse ihtimal var tabii ki.. ama testlerden korkacak bir durum yok.. bence kan testi yaptırın..

Kızlar mayıs da tam 1 yılını dolduruyoruz evliliğimin . Ve ilk günden beri hiç korunmadık . Ama bir türlü hamilelik olmuyor . Bu ay birşeyler değişti . Kendimi de ümitlendirmek istemiyorum . Hep üzülüyorum sonunda ama bu sefer ki farklı. Hep yorgunluk ve uyku isteği var normal de uyku problemi olan insanım. Göğüslerim değişti . Sık idrara çıkma . Nefes darlığı falan . Adetime 5 gün var vücud ısımı düzenli ölçüyorum . 36.9 un altına inmedi hiç . Testlerdende korkuyorum . Hiç bu şekilde belirtiler yaşayan oldu mu aranızda . Yardımcı olur musunuz . Şimdiden teşekkürl
Canim benim oncelikle insallah hamilesindir yorgunluk uykusuzluk hava lardan ama sık idrara cikma goguslerdeki degisiklik hamilelik belirtisi olabilir

Test yapın en güzeli benim hamilelik belirtim gaz ve üşümeydi. Farklılıkları siz düşünün :anneadayı:

kızlar korkmasam test yapıcam ama ne bılım Inşallah Rabbım nasıp ederse :(

Canim benim adet gunune daha var hamileysen bile cikmayabilir moralin bozulur adet gununu bekle en azindan

tam bugun 22 nisan adet olmam gereken tarih . Sıra duzensızlıgım var canım. O yüzden adet gecikmesi benım can belirt olmuyor :( tam hamllylm dyp doktora gidiyorum gebelik yok diyor. Ikı gunede adet oluyorum .

benim en buyuk belirtim gazdi hatta soyle ki gaz cikaramadigim icin asiri sislik oluyordu ve endeskopi yapilmisti yani gaz cikisi hic olmuyordu son 8 gündürse tam tersi inanilmaz cikislar oluyordu hatta esim sibel bir sorun olmasin kac yildir tanirim hic boyle bilmem seni diyordu..bunun disinda mide kalkmasi son 4 gundur yasiyordum ama mide rahatsizligina bagliyordum..
normalde benim vucut isim 36.2 dir uste en fazla 5 derece cikar.. dün 37.4 dü. .
son 1 aydir patiksiz duramiyordum..

Kizlar ltfen yardimci olunnn !
1buck senelk evliym kornmadik.smdiyr kadar ve malesfki hamile kalamadm cok duznsiz adetm vardi dktra gttm bikac sfrr ve malesf ya doktrmdn memnun kalmadm ya begndigm dktrn tahini cikti gtmek zornda kaldi fln baya talihsizlkler yani dha snra aralik,ocak,subat ve mart ayinda cok duzenli bi sekilde adet oldm tam evt hrsey yoluna grdi derken yine adetm duzenszlesti bugn tam 42gn oldu adetm gcikeli 10gn gecikmede test ypmistm negatfti 18.gun tekrarladm yine negatif daha snrada bugnolucm yarn olucm dyerk yapmadm test belirti var mi dersenz kasklarmda batma oluyo snki ama bilemiyorum ve cok uzuluyorm nolur bna dua edin insallah bu ay guzel haberi alirim 45.gun testi tekrarlamayi dusunuyorum

Back