- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar morelim bozuldu yaa..umudumuda kaybetmek istemiyorum ama ne bileyim bi hayalet cizgi goreydik yaa adetim gecene kadar daha gebelik test yapmiycam, ama ovulasyon yaparim..
Canim resminide at muhakkak, bizim bugun danimarkadaki son gunumuz yarin sabah turkiyede evimde olcam insallah.. Yarin bende yaparim ovulasyon testiAynen bende ovulasyona devam bugun 1 gibi tekrar yapicam
Canım Ben 6 Haftalık Hamileyim İlk Zamanlarda Göğüslerimde Hassasiyet Olmadı Daha Üç Gündür Hassasiyet Olmaya Başladı.. Kişiden Kişiye Değişiyor Hemet Umudunu Kırma
Tamam atarim muhakkak..Canim resminide at muhakkak, bizim bugun danimarkadaki son gunumuz yarin sabah turkiyede evimde olcam insallah.. Yarin bende yaparim ovulasyon testi
Sende yapma daha sadece ovulasyon yapalim.. en azindan bukadar moralimiz bozulmaz..
aynen cnm haklısın zaten 3 tane ovulasyonum kaldı 1-2 gün bişi yapmıyım benTamam atarim muhakkak..
Sende yapma daha sadece ovulasyon yapalim.. en azindan bukadar moralimiz bozulmaz..
MeG s cnm naptın yaptınmı ovulasyon testini merak ettim
Bence gecerlidir canim,bi sorun olacagini sanmiyorum benCanım yapmıştım ama unuttum testi şimdi aklıma geldi.. 2 saat olmuş üzerinden geçeli bir geçerliliği varmıdır yoksa 5 de tekrar mı denesem ?
Canim ikinci cubuk bayaa koyu bence yarin da tekrarla :) ay cok heyecanli yaaa..insallah hamissindir kuzumşimdi çektiğim bu ..
Canim ikinci cubuk bayaa koyu bence yarin da tekrarla :) ay cok heyecanli yaaa..insallah hamissindir kuzum
Canimm yerlesme kanamasi olabilir ama o kanama..bence umudunu kaybetme..bendede hayalet cizgi cikmadi, ama yinede icimden bir ses acaba mi diyor.. O yuzden hep beraber beklliycez..senin bat 15 miydi kuzu?Bilmiyorum tatlım ya sanki bugün gebelik testinden sonra umudum birazda olsa kırıldı.. Ve resmen gün geçmiyor gibi.. İnşallahh, hamileyizdir.. Benim hala göğüslerim acımıyor ama göğüslerimde batmalar var ama kontrol ediyorum bastırıyorum acı yok Kasıklarımda batma var özellikle sağda olmak üzere ama sol tarafta da oluyor.. İşte şu kanama olmasaydı daha fazla umutlanabilirdim..
Canimm yerlesme kanamasi olabilir ama o kanama..bence umudunu kaybetme..bendede hayalet cizgi cikmadi, ama yinede icimden bir ses acaba mi diyor.. O yuzden hep beraber beklliycez..senin bat 15 miydi kuzu?
Hiç test yapmadın mı ?valla kızlar benmde 8 gün geckti daha yapcam
yok yarın sabah yapcam korkyrm negatf ckcak dye yapasm yokHiç test yapmadın mı ?
Belirtiler var mı ?yok yarın sabah yapcam korkyrm negatf ckcak dye yapasm yok
gögüslerim cok acıyo ucları felan ve büyüdüler adet agrıları gibi agrılarım var adet günümden beri her an adet olcakms gbi hssedyrm bakyrm yok bsy bide bacaklarm cok agryoBelirtiler var mı ?