Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

kızlar gene itiraf ediorm bu sabah bende gebelk testi yaptm bende de hayalet mayalet yok inanın MeG s MeG s cogito88 cogito88 :KK61::KK61:ama daha erken yaa cidden erken bozmaylm bnce simdiden moralleri

Canım Ben 6 Haftalık Hamileyim İlk Zamanlarda Göğüslerimde Hassasiyet Olmadı Daha Üç Gündür Hassasiyet Olmaya Başladı.. Kişiden Kişiye Değişiyor Hemet Umudunu Kırma :KK66:

Tesekkur ederim.. Adetime 2 3 gun kala baslar benim de normalde ama goguslerimde bile batma var suanda.. ama bastirinca dokununca bir hassasiyet yok..

Canim resminide at muhakkak, bizim bugun danimarkadaki son gunumuz yarin sabah turkiyede evimde olcam insallah.. Yarin bende yaparim ovulasyon testi
Tamam atarim muhakkak..:KK68:
kızlar gene itiraf ediorm bu sabah bende gebelk testi yaptm bende de hayalet mayalet yok inanın MeG s MeG s cogito88 cogito88 :KK61::KK61:ama daha erken yaa cidden erken bozmaylm bnce simdiden moralleri
Sende yapma daha sadece ovulasyon yapalim.. en azindan bukadar moralimiz bozulmaz..

şimdi çektiğim bu ..

Eklentiler

• 11324038_10206901915374367_1253351762_n.jpg
    11324038_10206901915374367_1253351762_n.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 230
Canim ikinci cubuk bayaa koyu bence yarin da tekrarla :) ay cok heyecanli yaaa..insallah hamissindir kuzum

Bilmiyorum tatlım ya sanki bugün gebelik testinden sonra umudum birazda olsa kırıldı.. Ve resmen gün geçmiyor gibi.. İnşallahh, hamileyizdir.. Benim hala göğüslerim acımıyor ama göğüslerimde batmalar var ama kontrol ediyorum bastırıyorum acı yok :KK43: Kasıklarımda batma var özellikle sağda olmak üzere ama sol tarafta da oluyor.. İşte şu kanama olmasaydı daha fazla umutlanabilirdim..:KK51:

Bilmiyorum tatlım ya sanki bugün gebelik testinden sonra umudum birazda olsa kırıldı.. Ve resmen gün geçmiyor gibi.. İnşallahh, hamileyizdir.. Benim hala göğüslerim acımıyor ama göğüslerimde batmalar var ama kontrol ediyorum bastırıyorum acı yok :KK43: Kasıklarımda batma var özellikle sağda olmak üzere ama sol tarafta da oluyor.. İşte şu kanama olmasaydı daha fazla umutlanabilirdim..:KK51:
Canimm yerlesme kanamasi olabilir ama o kanama..bence umudunu kaybetme..bendede hayalet cizgi cikmadi, ama yinede icimden bir ses acaba mi diyor.. O yuzden hep beraber beklliycez..senin bat 15 miydi kuzu?

Canimm yerlesme kanamasi olabilir ama o kanama..bence umudunu kaybetme..bendede hayalet cizgi cikmadi, ama yinede icimden bir ses acaba mi diyor.. O yuzden hep beraber beklliycez..senin bat 15 miydi kuzu?

30'nda dr. gittiğimde çatlamış dedi 14 gün sayarsak 14'nde olmam gerekiyor.. Yok canım bildiğin adet kanaması şeklinde 1 hafta sürdü.. Oyüzden bilemiyorum bu haftayıda değerlendiriyorum bakalım ne olacak..
Bu hafta sonu inşallah güzel haberlerimiz olur buraya yazacak..

X