- 13 Aralık 2010
- 1.396
- 558
ovulasyona bi bak bakalm canım .dün benmki sfır çizgiydi ben bekleyeceğim biraz daha zorda olsa. resmi at olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ovulasyona bi bak bakalm canım .dün benmki sfır çizgiydi ben bekleyeceğim biraz daha zorda olsa. resmi at olurmu
bilemedm şimdi. idrar testi bizim için şuan erken ama azda olsa erkenden öğrenen var . sabredebilrsen dur ama dayanamam dersen patlat bi testfirstjiffy bilmiyorum canım anlamadım ya yapsam mı ki sabah idrar testi ?
amann yapayım nolcak fazla var evde zaten olmadı adet günü yine yaparımbilemedm şimdi. idrar testi bizim için şuan erken ama azda olsa erkenden öğrenen var . sabredebilrsen dur ama dayanamam dersen patlat bi test
Hehe tamam ozamn haberlerini bekliorm amann yapayım nolcak fazla var evde zaten olmadı adet günü yine yaparım
Ayy canim koyuluk guzel, hamile olabilirsin.. Muhakkak yap test :)bizede haber veramann yapayım nolcak fazla var evde zaten olmadı adet günü yine yaparım
Ayy canim benim bu ara tasinma isim varda arada bi bakiyom tele..ya ben yapacagimda korkuyorum yaaa..husrana ugramak istemiyorum,sanirim 1-2 gun daha bekliycem :) :)Hehe
Hehe tamam ozamn haberlerini bekliorm 
Insallah ya cok istiyorum ikinciyi insallah tez zamanda gobuslerimiz doluverirr..Ayy canim koyuluk guzel, hamile olabilirsin.. Muhakkak yap test :)bizede haber ver
MeG s seninkinin yaninda benmki pek sonuk kaldi kuzum baksana bat a 1 hafta kala bole ovulasyon testi bende dayanamadm yaptm ama koyulcak gbi sanki.dunde yapmistim hic cizgi cikmamisti
Bende o yuzden umutlandim cunku dun sifirdi resmen cizgiDun hic cikmadiysa artiyor demekki.. yarinda dene canim ama 2 saat bisey yiyip icme..
O kremsi akinti 2 gun once bi geldi bidaha da gelmedi cnm bilmiorm ki yaa gecmiyooor gunleeer )Kizlar benden kremsi akinti geliyor :S sizde de var mi ? Ah yaa yoksa ben psikolojik mi yapiom bu belirtileri
Sanirim benimde kesildi yaa test yapicam da olumsuzu gorunce uzulurum diye yapmiyorumO kremsi akinti 2 gun once bi geldi bidaha da gelmedi cnm bilmiorm ki yaa gecmiyooor gunleeer )
Yaa dayanamayip yaptim..sonuc tek cubuk ya hayalet cizgi falanda yok yani..ama butun belirtiler psikoljikmiydi.. Yada umudumu kesmelimiyim sizce ?Sanirim benimde kesildi yaa test yapicam da olumsuzu gorunce uzulurum diye yapmiyorum
yok cnm yaa bizim yumurtlama ve bat a göre şuan çift çizgi çıkması mucize zaten. bnm ovulasyon bile belli belirsz bozma moralini cnm daha erken az daha sabredelmYaa dayanamayip yaptim..sonuc tek cubuk ya hayalet cizgi falanda yok yani..ama butun belirtiler psikoljikmiydi.. Yada umudumu kesmelimiyim sizce ?
Hanımlar merhaba,
Benim de 14ü bat ım 6 gün var ama hiç bir belirtim yok göğüslerimde..
Herkes göğüslerinin ağrımasından acımasından bahsetmiş sizce kesin hamile değilmiyimdir ?