Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• tst.jpg
    tst.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 322
MeG s MeG s seninkinin yaninda benmki pek sonuk kaldi kuzum baksana bat a 1 hafta kala bole ovulasyon testi bende dayanamadm yaptm ama koyulcak gbi sanki.dunde yapmistim hic cizgi cikmamisti

Eklentiler

• DSC_6483~2.JPG
    DSC_6483~2.JPG
    129,2 KB · Görüntüleme: 291
Kizlar benden kremsi akinti geliyor :S sizde de var mi ? Ah yaa yoksa ben psikolojik mi yapiom bu belirtileri :KK70:

Yaa dayanamayip yaptim..sonuc tek cubuk :KK43: ya hayalet cizgi falanda yok yani..ama butun belirtiler psikoljikmiydi.. Yada umudumu kesmelimiyim sizce ? :KK43: :KK43:
yok cnm yaa bizim yumurtlama ve bat a göre şuan çift çizgi çıkması mucize zaten. bnm ovulasyon bile belli belirsz bozma moralini cnm daha erken az daha sabredelm :KK19:

Kizlar morelim bozuldu yaa..umudumuda kaybetmek istemiyorum ama ne bileyim bi hayalet cizgi goreydik yaa :KK43: adetim gecene kadar daha gebelik test yapmiycam, ama ovulasyon yaparim..

Hanımlar merhaba,
Benim de 14ü bat ım 6 gün var ama hiç bir belirtim yok göğüslerimde..
Herkes göğüslerinin ağrımasından acımasından bahsetmiş sizce kesin hamile değilmiyimdir ?

Canım Ben 6 Haftalık Hamileyim İlk Zamanlarda Göğüslerimde Hassasiyet Olmadı Daha Üç Gündür Hassasiyet Olmaya Başladı.. Kişiden Kişiye Değişiyor Hemet Umudunu Kırma :KK66:

X