- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
Canimm kismetde olunca bazi seyler kacinilmaz oluyor dimi.. Seninki en guzel ornegi olmus.. Dener denemez hamile kalmissin.. Ne de guzel olmus canim yaa..bende ovulasyon testi kullaniyorum 2 aydir internetten aldim laboquick marka :) bakalim insallah yakaliycaz yaaa umutluyumm :)Benimda Uzun Bir Hikayem Var Canım Ben İlk Önce Ağustos Ayında Korunurken Hamile Kalmıştım Öğrenince Şok Oldum Ağladım Ama Meğerse Kimyasal Gebelikmiş.. Sonra Ağladım Diye Düştü Sandım Kendime Eziyet Ettim.. Kasım Gibi İstediğim İçin Başladım Çalışmalara Yine Kimyasal Gebelik Oldum Umudum Azalmıştı Bu Arada Dr Bize Tahliller Testler Falan Yatı Hiç Sorunumuz Çıkmadı Olur Dedi Biz Yaza Erteledik Çünkü Yazda Borcumuzda Biterdi Olmazsa Tedavi Oluruz Diye Düşündük Zaten Mart Nisan Mayıs Benim Alerji Dönemime Denk Geliyordu O Dönemde İlaç Alırım Diye Değerlendirmedik Ben Arkadaşım İle Ankara'ya Gitmiştim İnt De Araştırırken Ovulasyon Testini Keşvettim Ve Aldım Geldim Yazda Kullanırız Diye Ama Ben Doğru Çalışıyorlarmı Diye Meraktan Bir Tane Denedim Bir De Ne Göreyim Ovulasyon Dönemimmiş Zaten Ben Mayıs Ve Kasım Aylarında Mevsim Değişikliklerinde Adetim Gecikir O Aya Denk Geldim GEÇ Yumurtlamışım Rastgele Değerlendirelim Bir Kerede Olmaz Zaten Dedik Ama Oluverdi.. :)