Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Benimda Uzun Bir Hikayem Var Canım Ben İlk Önce Ağustos Ayında Korunurken Hamile Kalmıştım Öğrenince Şok Oldum Ağladım Ama Meğerse Kimyasal Gebelikmiş.. Sonra Ağladım Diye Düştü Sandım Kendime Eziyet Ettim.. Kasım Gibi İstediğim İçin Başladım Çalışmalara Yine Kimyasal Gebelik Oldum Umudum Azalmıştı Bu Arada Dr Bize Tahliller Testler Falan Yatı Hiç Sorunumuz Çıkmadı Olur Dedi Biz Yaza Erteledik Çünkü Yazda Borcumuzda Biterdi Olmazsa Tedavi Oluruz Diye Düşündük Zaten Mart Nisan Mayıs Benim Alerji Dönemime Denk Geliyordu O Dönemde İlaç Alırım Diye Değerlendirmedik Ben Arkadaşım İle Ankara'ya Gitmiştim İnt De Araştırırken Ovulasyon Testini Keşvettim Ve Aldım Geldim Yazda Kullanırız Diye Ama Ben Doğru Çalışıyorlarmı Diye Meraktan Bir Tane Denedim Bir De Ne Göreyim Ovulasyon Dönemimmiş Zaten Ben Mayıs Ve Kasım Aylarında Mevsim Değişikliklerinde Adetim Gecikir O Aya Denk Geldim GEÇ Yumurtlamışım Rastgele Değerlendirelim Bir Kerede Olmaz Zaten Dedik Ama Oluverdi.. :)
Canimm kismetde olunca bazi seyler kacinilmaz oluyor dimi.. Seninki en guzel ornegi olmus.. Dener denemez hamile kalmissin.. Ne de guzel olmus canim yaa..bende ovulasyon testi kullaniyorum 2 aydir internetten aldim laboquick marka :) bakalim insallah yakaliycaz yaaa umutluyumm :)

Canimm kismetde olunca bazi seyler kacinilmaz oluyor dimi.. Seninki en guzel ornegi olmus.. Dener denemez hamile kalmissin.. Ne de guzel olmus canim yaa..bende ovulasyon testi kullaniyorum 2 aydir internetten aldim laboquick marka :) bakalim insallah yakaliycaz yaaa umutluyumm :)
Canım Bende Laboquik Ovulasyon Testi Kullandım Gebeliğimi De Laboquik İle Öğrendim Dilerim Allahtan Bu Test Sanada Şans Getirsin Canım.. :KK66:

Himm :KK43: hayirlisi boyleymis demek ki kuzum.. İnsallah saglikla mutlulukla bebegini kucagina alacaksin :) ayy bende doktorada gittim kontrole binsorun gozukmuyor dedi..suan yurtdisindayiz ama 3 gun sonra ulkeye kesin donus yapiyoruz :) o zman esimde bende tekrar gideriz eger olmazsa..bakalim canim yaa kismetimizde varsa cok bekletmez insallah minigimiz bizi
Bana velmis gibi geliyo niyeyse

Ayın 10-11 Gibi Deneyebilirsin Gebelik Testini Az Kaldı.. :-) Senin İçin Bende Heyecanlandım Aynı Bekleyisi Bende Yaşadım İnşallah Seninde Yüzün Güler Cnm ;-)

Ayın 10-11 Gibi Deneyebilirsin Gebelik Testini Az Kaldı.. :-) Senin İçin Bende Heyecanlandım Aynı Bekleyisi Bende Yaşadım İnşallah Seninde Yüzün Güler Cnm ;-)
Ayy amin canim insallah yaa..bi ogrensem zaten icim rahatlayacak..ogrenir ogrenmez haber wericem canimm..evet 3 guncuk sabretmem gerekecek:KK51:

kizlar adet tarihime daha 9 gun var..acaba simdi test yapsam cikar mi? Hamile arkadaslar siz ilk ne zman ogrendiniz veya en erken ne zman belirti yasadiniz? paylasimlarinizi bekliyorum
tatlım ben baya şanslılardanım galiba adetime yaklaşık 7 gün varken ikinci çizgi hemen çıkmıştı

benmde 14-15 i canım, bende 4-5 gündr böle sızı sızı bel ağrısı var umarım gebelk belrtsi bi ağrıdr yada psikolojk değildr:KK68:
Aynen yaa :) bendede gogus hassasiyeti basladi ama adet belirtiside olabilir..beklemekten baska care yok gibi gorunuyor..ama cok heyecanliyim insallah hamisizdir ya :)

X