kızlar hamile olupta ishal olan oldu mu hiç????

menekxsxe 44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
359
11
42
yaaaa 3 gündür ishalim geçmedi bir türlü. bebeklere bir zararı olur mu die korkuyorum. benim gibi olan var mı ? varsa nasıl geçirdiniz ?:1no2:

Cnm mutlaka bi dr.görün çünkü tehlikeli ilk aylarinsa hemen git kortkutmak istemiyorum ama arkadşimin başina kötü şey geldi ....
Kusura bakma allah bebeklerini sana kavuştursun...

Bencede canım hafife almamalısın...En kısa zamanda doktora görün lütfen...Bende ishaldim yagmur benden bahsediyor sanıırm..Bebegimi kaybetmiştim..
Doktora git ve tahlil yaptır ihmal etme lütfen...

Bencede canım hafife almamalısın...En kısa zamanda doktora görün lütfen...Bende ishaldim yagmur benden bahsediyor sanıırm..Bebegimi kaybetmiştim..
Doktora git ve tahlil yaptır ihmal etme lütfen...

kaç gün sürdü ishalin kaçıncı ayındaydın?ben kendi doktoruma gittim tahlil falan yaptırmadı ama ishal ilacı verdi. birşeyde demedi. korktum şimdi.

Benim 1 hafta sürdü canım...22.haftamdaydım...ishal olmamın sebebi kesem zedelenmiş amniyon sıvı akmaya başlamış o yüzdende erken doğum yaptım..

panik yapma ben hep ishalim :))
Hem ishalim demen için günde 3 den fazla çıkman gerekiyor...
Mikrobiktir, gaita yaptır...
Tabii arkadaşların önerilerine de kulak as herşeyi hafife almamak lazım...

Son düzenleme:
Benim 1 hafta sürdü canım...22.haftamdaydım...ishal olmamın sebebi kesem zedelenmiş amniyon sıvı akmaya başlamış o yüzdende erken doğum yaptım..

canım çok soru sordum ama doktor ultrasonda mı baktı sana da anladı. çünkü ben o gün ultrasona girdim birşey yoktu. sadece ilaç verdi.birşey olsa görünürdü değil mi?

panik yapma ben hep ishalim :))
Hem ishalim demen için günde 3 den fazla çıkman gerekiyor...
Mikrobiktir, gaita yaptır...
Tabii arkadaşların önerilerine de kulak as herşeyi hafife almamak lazım...

ben günde en fazla 3 kere çıkıyorum tuvalete.peki gaita ne demek doktorum bişey demedi ama bilmiyorum ki...

Canım panik yapma bazen süt ürünlerindende ishal olunabiliyor...Ben sadece yaşadığım deneyimi anlattım sana canım...
Günde 3 falan oluyordu bazen değişiyordu...
Gaita yaptır canım ne olduğu anlaşılıyor zaten...
Bendeki sorun için vajinal usg ile bakıldığında suyunun azalmış olduğu tanısı koyuldu,ishalimde bu nedendenmiş!
Senin yapman gereken doktora gidip 3 tahlilinide ver birde usg ye gir için rahat etsin canım..
Geçmiş olsun umarım bişii çıkmaz..Katı şeyler ye patates falan haşla ye canım..

Gaita dışkı tahlili demek, yarın dışkından bir parça kaba koy ve tahlile ver, ben kötü birşey olduğunu düşünmüyorum sadece vucudunu susuz bırakır. Bol su iç, yıkanmamış meyve yemiş olabilirsin bu tür şeyler ishal yapıyor, ama gaitada bir şey çıkmazsa ve ishalin durmak bilmezse önemli olabiir sen doktoruna neden olabilir diye sor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…