- 27 Mayıs 2008
- 359
- 11
- 42
-
- Konu Sahibi menekxsxe 44
neredyse 4 aylık , dr aradın mı , durumuna ne dedi.
Kanaman akıcı ise dr gidip bir baktırmanda yarar var, ikiz gebeliklerde kanama sık yaşanabiliyor.sonuç kimi zaman normal ,kimi zamanda üzücü olabilir. senin yerinde olsam hemen dr gederim.Bir de RAHİM AĞIZI kontrlonu yaptımadıysan mutlaka yaptır.Lütfen .....
Menekşecim geçmiş olsun, benim ilk haftalarımda olmuştu kanamam biliyosun ama ileriki aylardada olabiliyomuş böyle merak etme, dikkat et kendine, çok yorulma
sağol kuzicim zaten yaklaşık 4-5 saat önce kesildi kanamam umarım birdahada olmaz.dün biraz fazla yordum kendimi muhtemelen ondan oldu. ama çok korkuttu beni.
Evet canım, bende çok fazla yürürsem yada ayakta kalırsam lekelenmem oluyo, yorma kendini
hayırlısıyla bir alsak minnoşları kucağımıza offffff offff valla hamile kalmakla bitmiyormuş sorunlar.neyse en azından bugün doktora gittiğimde ikincisinin cinsiyetide kesinleşti.erkekmiş. zaten yüzde 80 demişti ama şimdi yüzde 100 oldu.a.sa.s
Amin valla insanın ömründen ömür gidiyo yaw, neyse üç erkekle işin zor olacak ama iki
tanede gelinin olacak evlendirince bari rahat edersinsırnaşık şey
ben 7 aylikken iliski sonrasi:asigim:birazcik olmustu ama bi sorun cikmadi yani
geçmiş olsun menekşe.bebişlerin iyi olmasına sevindim.İnşallah bir daha kanaman olmaz,kendini çok yorma.
kuzi slm
canım sana bi şey sorcam ben 2. aşılamamı yaptırım bügün 15.gün sabahtan cok az kahverengi kanamam geldi akşam saatlerindede acı pembemsi geldi bu tutmadıgının göstergesi olabilirmi hemen cevap yazarsan sevinirim cok kötüyüm gelmezse yarın tahili yaptırcam inşallah hamileyimdir
slm kizlaz ya bisey soracam hamile olupta kanamasi olanlarda daha negibi beliriler var anlatirsaniz sevinirim bendende ayni lekelenmeler gelidide icime kusku girdi
canım kanamadan başka bir belirti olmadı bende. bi de kasık ağrım vardı. dün doktora gittim herşey yolundaymış. kasık ağrısıda rahim büyüdüğü için luyormuş. kanamada eğer hafifse çoğu hamilelerde görülebiliyormuş. sen yinede tabi doktoruna bir danış ihmal etme. kaç haftalıksın?
selam menekşe
pazartesi dr daydım birini indirgediler , daha doğrusu zaman içinde kendisini fest etmesi için keseden su alınmış bu haftalar içinde normal durmasını bekleyecekler.Çok ağladım ama risk büyüktü rahim ağızına en yakın olanı sonlandırmışlar. büyümeler sırasında en riskli olanı oymuş.şimdi iyiyim ekstra ilaçlar var şimdi antibiyotik falan. birde günlük aldıklarımın içine magnezyum eklendi kasık ağrısı ve kasılmalarını hafifletmek içinmiş.
sanada verildimi?lekelenme ve kanama durumunu hemen belirt dediler iğnelere ,jel ve östrejen hapına devam folik sonrada demir eklenecekmiş.Kilo verdiğim için bolserum aldım .bunun dışında farklı birşey var mı .Önümüzdeki günlerde bir değişim yada farklı birşey yaşayacak mıyım.?Bilgilendirirsen sevinirim.