kızlar hamile olupta çok hafif kanaması olan oldu mu????

neredyse 4 aylık , dr aradın mı , durumuna ne dedi.
Kanaman akıcı ise dr gidip bir baktırmanda yarar var, ikiz gebeliklerde kanama sık yaşanabiliyor.sonuç kimi zaman normal ,kimi zamanda üzücü olabilir. senin yerinde olsam hemen dr gederim.Bir de RAHİM AĞIZI kontrlonu yaptımadıysan mutlaka yaptır.Lütfen .....

neredyse 4 aylık , dr aradın mı , durumuna ne dedi.
Kanaman akıcı ise dr gidip bir baktırmanda yarar var, ikiz gebeliklerde kanama sık yaşanabiliyor.sonuç kimi zaman normal ,kimi zamanda üzücü olabilir. senin yerinde olsam hemen dr gederim.Bir de RAHİM AĞIZI kontrlonu yaptımadıysan mutlaka yaptır.Lütfen .....

aradım doktoru bi sorun yok fazlalaşırsa gel ddedi. ama ben dayanamadım gittim çok şükür bişey yokmuş. çok yorulduysan ya da ayakta kaldıysan olabilir dedi. progestan verdi. rahim ağzına da her giittiğimde bakıyo zaten şimdi de gider gitmez ona baktı. herşey normal dedi ama inan çok korktum .sanada teşekkür ederim canım ilgilendiğin için..:1hug:

iyi olmasına sevindim.Rahatladım valla, içinde var olanı bildikten ve umutla beklerken güzel şeyler yaşamak isterken üzülmek istemiyor kimse.Rabbim acil şifalar versin.Munkun olduğunca yorma kendini.Bebeklerine sağlıkla kavuşursun inşallah

çok hafif kanamam ilk aylar da olur ama senin iyi çıkmış allahtan kendine dikkat et bebişlerini sağ sağlim eline alırsın inşallah

Menekşecim geçmiş olsun, benim ilk haftalarımda olmuştu kanamam biliyosun ama ileriki aylardada olabiliyomuş böyle merak etme, dikkat et kendine, çok yorulma

Menekşecim geçmiş olsun, benim ilk haftalarımda olmuştu kanamam biliyosun ama ileriki aylardada olabiliyomuş böyle merak etme, dikkat et kendine, çok yorulma

sağol kuzicim zaten yaklaşık 4-5 saat önce kesildi kanamam umarım birdahada olmaz.dün biraz fazla yordum kendimi muhtemelen ondan oldu. ama çok korkuttu beni.

Evet canım, bende çok fazla yürürsem yada ayakta kalırsam lekelenmem oluyo, yorma kendini

hayırlısıyla bir alsak minnoşları kucağımıza offffff offff valla hamile kalmakla bitmiyormuş sorunlar.neyse en azından bugün doktora gittiğimde ikincisinin cinsiyetide kesinleşti.erkekmiş. zaten yüzde 80 demişti ama şimdi yüzde 100 oldu.a.sa.s

hayırlısıyla bir alsak minnoşları kucağımıza offffff offff valla hamile kalmakla bitmiyormuş sorunlar.neyse en azından bugün doktora gittiğimde ikincisinin cinsiyetide kesinleşti.erkekmiş. zaten yüzde 80 demişti ama şimdi yüzde 100 oldu.a.sa.s

Amin valla insanın ömründen ömür gidiyo yaw, neyse üç erkekle işin zor olacak ama iki
tanede gelinin olacak evlendirince bari rahat edersinsırnaşık şey

Amin valla insanın ömründen ömür gidiyo yaw, neyse üç erkekle işin zor olacak ama iki
tanede gelinin olacak evlendirince bari rahat edersinsırnaşık şey

ah ahhhh kuzicim sorma hele bi de babaları gibi tembel olurlarsa yandık valla. eşimin işyerinden arkadaşı vardı onunda ikizleri var ikiside erkek.onlar biraz hiperaktif evde t.v ye kadar parçalamışlar. eşimde arkadaşıyla dalga geçerdi. arkadaşıda başına gelirse görürsün ddemişti. çocuğun ahı tuttu valla.:1no2:

slm kizlaz ya bisey soracam hamile olupta kanamasi olanlarda daha negibi beliriler var anlatirsaniz sevinirim bendende ayni lekelenmeler gelidide icime kusku girdi

kuzi slm
canım sana bi şey sorcam ben 2. aşılamamı yaptırım bügün 15.gün sabahtan cok az kahverengi kanamam geldi akşam saatlerindede acı pembemsi geldi bu tutmadıgının göstergesi olabilirmi hemen cevap yazarsan sevinirim cok kötüyüm gelmezse yarın tahili yaptırcam inşallah hamileyimdir

canım böyle düşünme yerleşme kanmasıda olabilr. bence bugün yaptır testini zamanı gelmiş artık.

slm kizlaz ya bisey soracam hamile olupta kanamasi olanlarda daha negibi beliriler var anlatirsaniz sevinirim bendende ayni lekelenmeler gelidide icime kusku girdi

canım kanamadan başka bir belirti olmadı bende. bi de kasık ağrım vardı. dün doktora gittim herşey yolundaymış. kasık ağrısıda rahim büyüdüğü için luyormuş. kanamada eğer hafifse çoğu hamilelerde görülebiliyormuş. sen yinede tabi doktoruna bir danış ihmal etme. kaç haftalıksın?

canım kanamadan başka bir belirti olmadı bende. bi de kasık ağrım vardı. dün doktora gittim herşey yolundaymış. kasık ağrısıda rahim büyüdüğü için luyormuş. kanamada eğer hafifse çoğu hamilelerde görülebiliyormuş. sen yinede tabi doktoruna bir danış ihmal etme. kaç haftalıksın?

selam menekşe
pazartesi dr daydım birini indirgediler , daha doğrusu zaman içinde kendisini fest etmesi için keseden su alınmış bu haftalar içinde normal durmasını bekleyecekler.Çok ağladım ama risk büyüktü rahim ağızına en yakın olanı sonlandırmışlar. büyümeler sırasında en riskli olanı oymuş.şimdi iyiyim ekstra ilaçlar var şimdi antibiyotik falan. birde günlük aldıklarımın içine magnezyum eklendi kasık ağrısı ve kasılmalarını hafifletmek içinmiş.
sanada verildimi?lekelenme ve kanama durumunu hemen belirt dediler iğnelere ,jel ve östrejen hapına devam folik sonrada demir eklenecekmiş.Kilo verdiğim için bolserum aldım .bunun dışında farklı birşey var mı .Önümüzdeki günlerde bir değişim yada farklı birşey yaşayacak mıyım.?Bilgilendirirsen sevinirim.

selam menekşe
pazartesi dr daydım birini indirgediler , daha doğrusu zaman içinde kendisini fest etmesi için keseden su alınmış bu haftalar içinde normal durmasını bekleyecekler.Çok ağladım ama risk büyüktü rahim ağızına en yakın olanı sonlandırmışlar. büyümeler sırasında en riskli olanı oymuş.şimdi iyiyim ekstra ilaçlar var şimdi antibiyotik falan. birde günlük aldıklarımın içine magnezyum eklendi kasık ağrısı ve kasılmalarını hafifletmek içinmiş.
sanada verildimi?lekelenme ve kanama durumunu hemen belirt dediler iğnelere ,jel ve östrejen hapına devam folik sonrada demir eklenecekmiş.Kilo verdiğim için bolserum aldım .bunun dışında farklı birşey var mı .Önümüzdeki günlerde bir değişim yada farklı birşey yaşayacak mıyım.?Bilgilendirirsen sevinirim.

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun tabiki çok zor bir durum. ama diğer bebişlerinin ve senin sağlığın için olması gereken buymuş. canım bana magnezyum verilmedi. önceleri folik asit ve crinone jel kullanıyordum. 10. haftadan sonra folik asiti bırakıp elevit diye bir vitamine başladım. içinde bütün vitaminler var. 12. haftadan sonra jelide bıraktım. şimdi sadece elevit kullanıyorum.onun haricinde birşey kullanmadım. aman moralini yüksek tut. inan çok önemli. sen ne kadar mutlu olursan herşeyde o kadar yolunda gidiyor. birde kendini sakın yorma bak ben çok gezdim çok yordum kendimi kanamam oldu. bu yüzden bolca istirahat et. inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım.

X