- 1 Aralık 2021
- 174
- 100
- 18
- 28
- Konu Sahibi sekerlikahve88
-
Merhaba 2 gun gecsin test yap negativse yine obur gun yap inşallah Allah seni sevindirir.Amin.Rabbim olmuyanlara kismet etsin.Merhaba kızlar bu ay yumurtlama günümde eşimle korunmasız birliktelik yaşadık adetime 2 günüm var normal günlerimde bacağıma kadar vuran sağ kasıktan kalkan ağrım olurdu bu ay sadece sol kasığımda ara ara tatlı batmalar oluyor göğüslerim şişti ve sızlıyor bugün de mide bulantısı başladı ateş basıyor birde hamile olma ihtimalim var mı benimle aynı şeyi yaşayan var mı aranızda en çokta sırt üstüne yatınca batmaları hissediyorum ara ara ama girip çıkıyor aynı şeyleri yaşayan var mı lütfen yardımcı olun 2 gün geçmiyor bana hamile olma ihtimalim var mı
Merhaba 2 gun gecsin test yap negativse yine obur gun yap inşallah Allah seni sevindirir.Amin.Rabbim olmuyanlara kismet etsin.
Dediğiniz gibi yapıcam lütfen dua edin, ÂMİİİN RABBİM olmayan Herkese versin içinde de bana İNŞÂALLAHMerhaba 2 gun gecsin test yap negativse yine obur gun yap inşallah Allah seni sevindirir.Amin.Rabbim olmuyanlara kismet etsin.
Artan tuvalet ihtiyacım şu şekilde idrarım bittiğinde bile daha hala varmış gibi az az geliyor ve sanki kalkmasam hep gelicekmiş gibiMerhaba, ben gebe kaldığımda fazla uyku ve artan tuvalet ihtiyacı ile anlamıştım umarim belirtileriniz psikolojik değildir rabbim en kısa vakitte hayırlı evlatlar nasip edererken gebelik testiyle adetimden bir hafta önce öğrenmiştim ben de
Bacağıma kadar vuran bi batma yok ama göğüs hassasiyetim ve sol kasığımda tatlı bir şekilde batma oluyor ara ara sürekli değil bugün de hafif mide bulantım var o yüzden çok merak ediyorum yapmakta istemiyorum test 2 gün daha dişimi sıkarsam ya adet olucam ya da test yapıcam dua edin lütfenKasık batmasi bacaga vurmasi gohus hassasiyetm vardi bnmde 2 kala ogrendim
Hamile miydiniz test pozitif mi çıktı birde tek belirtiniz kasık batması mıydıKasık batması vardı bende de bi kaç gün önceden en dandik gebelik testiyle öğrendim.
Evde de hiç test yok ay Rabbim bana da nasip eder İnşâAllah sağlıkla alın kucağınızaBenim en belirgin belirtim ani halsizlik ve gogus ucu hassasiyetiydi. Yarin sabah ilk idrarla test yapsaniz cikar bence.
Amin insallah. Ben cok sukur iki oglan annesiyim. Darisi basina ❤Evde de hiç test yok ay Rabbim bana da nasip eder İnşâAllah sağlıkla alın kucağınıza
Göz bebeginize bakın küçük se var demek kan verin cikar erken dollenme olablrBacağıma kadar vuran bi batma yok ama göğüs hassasiyetim ve sol kasığımda tatlı bir şekilde batma oluyor ara ara sürekli değil bugün de hafif mide bulantım var o yüzden çok merak ediyorum yapmakta istemiyorum test 2 gün daha dişimi sıkarsam ya adet olucam ya da test yapıcam dua edin lütfen
Aynı adet ağrısı kasık batması memede hassasiyet. Dedim kesn adet olucam… hamileymişimHamile miydiniz test pozitif mi çıktı birde tek belirtiniz kasık batması mıydı
Ay ne güzel ya Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size baş ağrınız da oldu mu pekiAynı adet ağrısı kasık batması memede hassasiyet. Dedim kesn adet olucam… hamileymişim
Gerçekten doğru bir bilgi mi bu hemen bakıcamGöz bebeginize bakın küçük se var demek kan verin cikar erken dollenme olablr
Birde baş ağrısı başladı belirtiler arasında yer almakta mı buGerçekten doğru bir bilgi mi bu hemen bakıcam
Benim 5. Haftam gebe olddumdan buyana hep küçükGerçekten doğru bir bilgi mi bu hemen bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?