Kızlar hamile olabilir miyim? Ne olur bir yardım edin.

pandayavrusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
35
61
38
Korunmasız ilişki sonrası 12 saat içerisinde Ella Ertesi Gün hapı kullandım, adetim gelmeyince kan testi yaptırdım fakat korunmasız, şüpheli ilişkinin üzerinden sadece 11 gün geçmişti (başka ilişkim olmadı) adetim de 2 gün gecikmişti sadece, özel bir lab, da yaptırdım. Negatif çıktı test ama 11 gün ilişki sonrası yeterli midir ? Geç döllenme falan korktum açıkçası. Ailemle kasık ağrılarım için doktora gittik onların yanında söyleyemedim ilişkiyi ve ellayı, doktor tarlusal verdi ama adet olamadım hala, peçeteye pembe bir akıntı geldi sadece, başka bir kanama yerleşme gibi vs olabilir ni ultrosonda da ilişki sonrası 11-12 gün belli olmaz sonuçta, çok korkuyorum adet olamıyorum ama pembe bir akıntı geldi devamı yok. Testi tekrarlamalı mıyım? yardım arkadaşlar sizce

11 günde kanda belli olurdu diye düşünüyorum eğer hamileysen.
yanıtın için çok teşekkür ederim canım benim, düşünüp yazdığın için... Ama bazı doktor sitelerinde ilişkiden 16 gün sonra ancak kesin sonu. verir diyor ben de çok korktum 11 gün erken miydi? ( umarım söylediğin gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…