Kızlar hamile miyimmm ?

nevinsbrsz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
115
33
13
20
Kızlar daha önce de yazmıştım mide bulantım var falan diye bugün göğüs ucum çok ağrıyor el vurulmayacak şekilde sadece ama ucu yani kahverengi yeri mide bulantısı yaşadım yine 2 gündür sabahları aç karnına hafif kasik ağrılarım var belime bazen bi ağrı giriyo çok ağrıyor bazen de hafif anlamıyorum adetime 5 gün var geçen ay 22 sinde olmuştum dün ve ondan önceki gün de test yapmıştım negatif çıkmıştı sizce hamilelik olabilir mi ve testi erken mi yapmışım ??

Bende sonucunuzu merak ediyorum ayni durumlari yasiyoruz

idrara 14 günde geçiyor bazen e reglininde yumurtlamadan 14-16 gün sonra geldiğini düşünürsek erken bile test için. Erken yumurtlayan insanlar erken öğreniyor bence

Yaptığınız test super hasas olandan değil ise zaten çıkmaz adet olmadığın sürece hala şansınız var demektir inşaALLAH vardır.. haber vermye unutma lütfen canım

Merhaba arkadaşlar rabbim isteyen herkesin kucağını bir melekle doldursun inşallah sağlıklı sıhhatli bir sekilde... Benim ikinci gebeliğim olucak ama ilkinde hicbisey hissetmemiştim sadece reglimin geleceği gün kahve bı leke geldi sonraki gün dr gittim kanda cikti ama bu çok farklı ben bile anlamadım plansizdi aslında tam yumurtlama günü korunmasız olduk öncesinden başlanması lazım ama biz tam yumurtlama zamanında olduk iki veya üç gün sonra belde ağrı aşırı gaz ayak altlarında yanma ateşim 37.4 karında sislik sadece gogus uçlarında acı ve etrafındaki kabarcıklar da çoğalma ve acıma başladı bata 5 gün var daha test yapmadım... Ben regli olucani son 3 gün de anlardım kasıklarım ağrırdi aha geliyo gelmekte olan der bir gün sonra olurdum çünkü zamanından 2 gün önce olurdu hep bakalım ne çıkacak sizde bunları yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…