Kızlar hamile miyim ???

bernanursee

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
39
22
8
27
Kızlar selammm 13 Mayıs regl başlangıcım yoğun uyku hali halsizlik mutsuzluk vs gibi belirtilerim vardı bi kaç gündür iştahsızlık ve mide bulantısı eklendi iş yerin de ki ablalar hamilesin diye ısrar edince 3 gün gecikme olmasına rağmen test yaptım ve ekte ki gibi çıktı ama regli olucakmışım gibi belim ağrıyor 4,5 santim çikolata kistim vardı amh rezervim 0,75 çıkmıştı tedavisiz zor demişlerdi

Eklentiler

• 09C1D125-E4B0-4E98-9369-48E643507D83.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 164
kız kocaman nal kadar kırmızılar gözümü alıyor var tabi ki Hayırlı olsun inşallah

Bthcg 1385 çıktı kese ile biraz uyumsuz dedi 4+3 2 gün sonra bir daha gidicez , fakat o kadar olumsuz konuştular ki şuan istemsizce umutsuzum ya dış gebelikse ya değilse vs çünkü tedavisiz olmaz 4 cm çikolata kisti tüp bebek şart sevinemiyorum bile …..

İnşallah güzel çıkar 2 gün sonrada sonucunuz

Keseyi gördüler mi

Hicbirsey olmaz canim benim allah ummadik anda veriyor hep inş bebişin seninle olur hayırlı olsun simdiden

Ay oturdum kendi gebeliğimin 4+3 ündeki hcgyi hesapladım 1500 civarı çıkıyor. Size niye öyle dediler hiç anlamadım. Moralinizi bozmayın 2gün sonra 2katına çıktı mı önemli olan o sonra da kese görülür zaten

Ayy kız senin niye moralini bozmuşlar bu doktorlar da var ya gerçekten bazen insanın canını çok sıkıyor.. ne kadar güzel bir haber bence betan da gayet yerinde Allahın izniyle inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok şanslısın Allaha şükret

Çikolata kisti olup çoğu insanın hamile kaldığına şahit olduk buralar da olumsuz da düşünmeyin bence
İlk gebeliğimde Kürtaj olduğum gün çikolata kistiniz var haberiniz var mı dedi doktor hayır dedim çünkü hiç doktor kontrolüne gitmemiştim bekarken ama hamileydim sadece düşükle sonuçlanmıştı ve bir daha doktora gittin mi diye sorarsanız hayır kontrole dahi gitmedim akışına bıraktım varsa vardı ilaçla tedavi olup hala hamile kalamayanları okumuştum bende kendimce bişeyler yapmıştım..
Ve şu an tekrardan hamileyim..
İlk zamanlar beta değeriyle kese aynı gitmiyor, benimde 3 gün gerideydi doktorum bişey demedi sağlık ocağındaki doktor neden 3 gün geride sormadınız mı dedi hayır sorma gereği duymadım dedim, önemli bişey olsaydı çünkü doktorumun söyleyeceğini biliyordum.
Bir daha ki kontrolümde ise tam net olması gereken tarihteydi hatta 1 gün önce gözüküyordu..
O yüzden yüreğinizi ferah tutun

Çok teşekkür ederim kızlar , kese gözüktü o yüzden beta ile uyumsuz dedi 15 inde gidicem tekrar hayırlısı olsun hepimizin hakkın da

Kese gözüktüyse dış gebelik değildir. Zaten kese minicik oluyor nasıl bir uyumsuzluktan bahsettiler hiç anlamadım doğrusu. İçinizi ferah tutun. Yarın bize güzel haberler verin inşallah

Ama olmuş maşallah

Merhabalar gittiniz mi doktora son durum nedir
Evet gittim canım kese de gebelik çizgisi görülmüş hiçbir sorun yok . Bu ara da gerçekten güvendiğim bi doktora gittim hiçbir sıkıntı yok o görüntülerle bat da gayet uyumlu dedi tekrar beta ya gerek duymadı 10 gün sonra bi gel genel kan testlerine bakalım bir de bakalım kalp atışlarını duyucakmıyız dedi herşey yolunda

Bel ağrın gayet doğal , hatta kasık ağrısı falan normal bunlar rabbim sağlık versin ikinizede

Allah yardımcınız olsun herşey gönlünüzce çok güzel geçer inşallah miniklerimizi sağ sağlim alırız kucagimiza

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…