- 1 Aralık 2021
- 39
- 22
- 8
- 27
- Konu Sahibi bernanursee
-
İnşallah güzel çıkar 2 gün sonrada sonucunuzBthcg 1385 çıktı kese ile biraz uyumsuz dedi 4+3 2 gün sonra bir daha gidicez , fakat o kadar olumsuz konuştular ki şuan istemsizce umutsuzum ya dış gebelikse ya değilse vs çünkü tedavisiz olmaz 4 cm çikolata kisti tüp bebek şart sevinemiyorum bile …..
Keseyi gördüler miBthcg 1385 çıktı kese ile biraz uyumsuz dedi 4+3 2 gün sonra bir daha gidicez , fakat o kadar olumsuz konuştular ki şuan istemsizce umutsuzum ya dış gebelikse ya değilse vs çünkü tedavisiz olmaz 4 cm çikolata kisti tüp bebek şart sevinemiyorum bile …..
Hicbirsey olmaz canim benim allah ummadik anda veriyor hep inş bebişin seninle olur hayırlı olsun simdidenBthcg 1385 çıktı kese ile biraz uyumsuz dedi 4+3 2 gün sonra bir daha gidicez , fakat o kadar olumsuz konuştular ki şuan istemsizce umutsuzum ya dış gebelikse ya değilse vs çünkü tedavisiz olmaz 4 cm çikolata kisti tüp bebek şart sevinemiyorum bile …..
Ama olmuş maşallahKızlar selammm 13 Mayıs regl başlangıcım yoğun uyku hali halsizlik mutsuzluk vs gibi belirtilerim vardı bi kaç gündür iştahsızlık ve mide bulantısı eklendi iş yerin de ki ablalar hamilesin diye ısrar edince 3 gün gecikme olmasına rağmen test yaptım ve ekte ki gibi çıktı ama regli olucakmışım gibi belim ağrıyor 4,5 santim çikolata kistim vardı amh rezervim 0,75 çıkmıştı tedavisiz zor demişlerdi
Evet gittim canım kese de gebelik çizgisi görülmüş hiçbir sorun yok . Bu ara da gerçekten güvendiğim bi doktora gittim hiçbir sıkıntı yok o görüntülerle bat da gayet uyumlu dedi tekrar beta ya gerek duymadı 10 gün sonra bi gel genel kan testlerine bakalım bir de bakalım kalp atışlarını duyucakmıyız dedi herşey yolundaMerhabalar gittiniz mi doktora son durum nedir
Bel ağrın gayet doğal , hatta kasık ağrısı falan normal bunlar rabbim sağlık versin ikinizedeKızlar selammm 13 Mayıs regl başlangıcım yoğun uyku hali halsizlik mutsuzluk vs gibi belirtilerim vardı bi kaç gündür iştahsızlık ve mide bulantısı eklendi iş yerin de ki ablalar hamilesin diye ısrar edince 3 gün gecikme olmasına rağmen test yaptım ve ekte ki gibi çıktı ama regli olucakmışım gibi belim ağrıyor 4,5 santim çikolata kistim vardı amh rezervim 0,75 çıkmıştı tedavisiz zor demişlerdi
Allah yardımcınız olsun herşey gönlünüzce çok güzel geçer inşallah miniklerimizi sağ sağlim alırız kucagimizaEvet gittim canım kese de gebelik çizgisi görülmüş hiçbir sorun yok . Bu ara da gerçekten güvendiğim bi doktora gittim hiçbir sıkıntı yok o görüntülerle bat da gayet uyumlu dedi tekrar beta ya gerek duymadı 10 gün sonra bi gel genel kan testlerine bakalım bir de bakalım kalp atışlarını duyucakmıyız dedi herşey yolunda
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet gittim canım kese de gebelik çizgisi görülmüş hiçbir sorun yok . Bu ara da gerçekten güvendiğim bi doktora gittim hiçbir sıkıntı yok o görüntülerle bat da gayet uyumlu dedi tekrar beta ya gerek duymadı 10 gün sonra bi gel genel kan testlerine bakalım bir de bakalım kalp atışlarını duyucakmıyız dedi herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?