• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile miyim yardımcı olur musunuz

yenigelintoys

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
112
13
13
25
Kızlar bu ay adetim 4 gün gecikti 3 gün açık renkli kanamam oldu kısa sürdü çevreme söyledim bı kaç kişiye onlar üstüne görmüşsün dedi dün de kahverengi akıntım geldi salgın hastalığa yakalandım (öksürük, nezle, bel ağrısı) ama bende mide bulantısı da vardı kustum sürekli hasta olduğum için kan testi yanıltır mı ? Bı de aşırı uyku halim var adetimin olmasına 2 hafta var test yapsam belli olur mu yoksa diğer adet gününü mü beklemeliyim ?

Yani eğer geçen aydan hamile kaldıysanız kaset testte kesin çıkar ama bu ay için diyorsanız ikisinde de çıkmaz bence regle 2 hafta daha çok var

Benimde regl 2 Şubat test yaptım çıkmadı çok umutluydum ama negatif 🥺

19 yumurtlama galiba uygulamaya göre diğer uygulamada 17 si sizce beklemelimiyim

Yani eğer geçen aydan hamile kaldıysanız kaset testte kesin çıkar ama bu ay için diyorsanız ikisinde de çıkmaz bence regle 2 hafta daha çok var
Geçen ay 3 gün gecikti 2 gün adet oldum normalde 5 gün sürer bu ay da gecikme ve kanama oldu kahverengi akıntı geldi hastayken kan verdim negatif çıktı erken olduğu için negatif çıktığını düşünüyorum 2 aydır normal adet olmadım hiç

Back