Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sabah erkek arkadasımla sürtünme yoluyla birlikte olduk.az önce tuvalete gittiğim pembemsi bi kan geldiğini gördüm adetime daha 15 gün falan var acaba bu yerleşme kanaması falan olablir mi endişeleniyorm
bu sabah erkek arkadasımla sürtünme yoluyla birlikte olduk.az önce tuvalete gittiğim pembemsi bi kan geldiğini gördüm adetime daha 15 gün falan var acaba bu yerleşme kanaması falan olablir mi endişeleniyorm
tatlım senin hamile olman için pembe kar yağması gerek. bak öncelikle kızlık zarı na mutlaka boşalma olmuşsa zar biyolajik olarak delikli olduğundan düşükte olsa hamilelik olabilir. ancak senin durumun daha farklı sen fazla sürtünmeden zarı esnetmişsin doğal olarak hamile olamazsın ancak aynı şekilde devam edersen böyle bir olasılık çok küçük olsa da var sağlık sektöründe çalışan arkadaşlarım olduğu için biliyorum...
olabilir tabikide neden olmasin, sen bu gidisle haftaya da dogurursun.. Allahim yaaa
evet sürtünme yoluyla da hamile kalınabiliyor, düşük ihitmal ama olabilir, bakire olup hamile gelen kızlar oluyormuş, kadın doğum hocalarımız anlatırdı, bu yüzden korkması normal arkadaşın ama aynı gün hamilelik belirtisi olmaz tabi, bilemiyor olabilir, keşke bilseler araştırsalar, ah bu gençler hem herşeyi yaşıyorlar hem de korunmuyorlar.. sadece bebek değil ki olay birsürü bulaşıcı hastalık var gençliğinize yazık.....
kızlar meraba siteye yeni üye oldummm...ama size sormak istedigim sorular var.yardımcı olursanız çok sevinirim
temmuzun 10-14 arası adet oldum.. nişanlımla son 2.günü korunmasız ilişkiye girdik fakat içime boşlma olmadııı ..agustosun 11-14 arası adet oldum tekrar..ama adetim bitiminden itaibaren karnımda şişlikk..gögüslerde şişlik..bel agrılarım falan varr ..agustos ayındaki hasta oldugumun bitiminden 2 gün sonra test yaptım negatif çıktı..ama yinede korkuyorumm acaba hamilelik varmıdırr diye..bu şişlikler normalmidir sizce???