• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile miyim 🙏🏻

kizlarbengeldim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
4
0
1
28
Merhaba hanımlar biraz detaylı olacak kbyın
5 hafta önce bir birleşme oldu sonra normal reglimden 3-4 gün önce kanamam oldu ama leke gibi değil bildiğiniz pıhtılı kırmızı kan şeklindeydi ama normalde 6 gün sürerken bu sefer 4 gün sürdü.Korunmıştuk aslında ama şu an regl haftamı geçtim yine de göğüslerde hassasiyet var artı olarak dünden beri sürekli sağ kasığımın üstüne ağrı giriyor.Mide bulantısı halsizlik vs hiç yok.Ağrı beni şüphelendirdi.Yarın sabah test yapacağım ama çok heyecanlandım gebelik olabilir mi kızlar ne dersiniz

5 hafta önce bir birleşme oldu sonra normal reglimden 3-4 gün önce kanamam oldu ama leke gibi değil bildiğiniz pıhtılı kırmızı kan şeklindeydi ama normalde 6 gün sürerken bu sefer 4 gün sürdü.Korunmıştuk aslında ama şu an regl haftamı geçtim yine de göğüslerde hassasiyet var artı olarak dünden beri sürekli sağ kasığımın üstüne ağrı giriyor.Mide bulantısı halsizlik vs hiç yok.Ağrı beni şüphelendirdi.Yarın sabah test yapacağım ama çok heyecanlandım gebelik olabilir mi kızlar ne dersiniz
Yerleşme kanaması az şekilde ve kırmızı renk ve pıhtılı olmaz. 🤲

Ya ilk hamilelik şüphem bu,şu annbebek de beklemiyoruz aslında o yüzden çok detaylı bi bilgim de yok.Ama internette imkansız değildir kişiden kişiye değişebilir falan yazıyordu.Kasık ağrısı beni düşündürdü 🤔
Kişiden kişiye değişiyor tabiki ama kan renginde olmuyor pıhtılı gelmez leke şeklinde kahverengi ya da açık pembe gibi oluyor. Ama umarım vardır Rabbim bilir 🌸

Yerleşme kanaması pıhtılı olmaz canım yine de emin olmak istiyorsan test yap

Yarın sabah ilk iş.Yerleşmede regldeki gibi ağrı,üşüme,terleme gibi belirtiler oluyor mu biliyor musunuz.Bende oldu çünküreglken .Çok heyecanlandım da kbyın
Hayır böyle belirtiler olmaz yerleşme kanaması sadece bazen kahverengi bazen pembemsi bir veya birkaç gün sürebilen hafif kanama veya akıntı tarzında olur yoğun da olmaz pıhtılı da olmaz ağrı da olmaz sizin dediğiniz gibi üşüme veya terleme de olmaz aslında.

Back