- 26 Kasım 2020
- 33
- 11
- 1
- 24
- Konu Sahibi anonim1330
-
üstteki hanımefendi ile baska bir yanıt verdiniz bide kesinsiniz, yanlıs anlamayın yinede öyle bir ihtimali olabilir miHamile degilsiniz, hamile degilsiniz, hamile degilsiniz...
Korunmasi iliski uzerine 2 kez regl olup, 2 kez de idrar testi yapip negatif sonuc almissiniz. Daha ne kadar hamile olamazsiniz bilemiyorumüstteki hanımefendi ile baska bir yanıt verdiniz bide kesinsiniz, yanlıs anlamayın yinede öyle bir ihtimali olabilir mi
iste ben de regl sandıgım seyin üstüne görme olup olmadıgını bilmiyorum ama normal regl gibiydiKorunmasi iliski uzerine 2 kez regl olup, 2 kez de idrar testi yapip negatif sonuc almissiniz. Daha ne kadar hamile olamazsiniz bilemiyorum
O zaman sorun ne?iste ben de regl sandıgım seyin üstüne görme olup olmadıgını bilmiyorum ama normal regl gibiydi
yordum sanırım, yanıtınız için teşekkürlerO zaman sorun ne?
Hayir tabi ki yormadiniz ama cevabimla tatmin olmuyorsunuz ve muhtemelen olmayacaksiniz. Bu durumda bir doktora muayene olmak icinizi daha da rahatlatacaktiryordum sanırım, yanıtınız için teşekkürler
size hak veriyorum ben zaten genel olarak takıntılı bir insanımHayir tabi ki yormadiniz ama cevabimla tatmin olmuyorsunuz ve muhtemelen olmayacaksiniz. Bu durumda bir doktora muayene olmak icinizi daha da rahatlatacaktir
Bnmde bata 3gun var test yaptim ama cikmadi sanirim yok olsaydi cikardi herhldeKorunmasi iliski uzerine 2 kez regl olup, 2 kez de idrar testi yapip negatif sonuc almissiniz. Daha ne kadar hamile olamazsiniz bilemiyorum
Degilsin Kesin. 2kez adet gormussun cunku.üstteki hanımefendi ile baska bir yanıt verdiniz bide kesinsiniz, yanlıs anlamayın yinede öyle bir ihtimali olabilir mi
Heralde cikardiBnmde bata 3gun var test yaptim ama cikmadi sanirim yok olsaydi cikardi herhlde
Woman bian dovecen sandim gı.O zaman sorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?