Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki hamilelikdede beklememistim duş filan almiştim giden gidiyor zaten sprem hizli oluyor.Ve sabahları mı daha verimli oluyor gebelik oluşması için
Böyle şeyleri yapmadım inanmamda olacağı varsa olurVe sabahları mı daha verimli oluyor gebelik oluşması için
Önemli olan yumurta ve spermin karşılaşması içeri gidecek olan sperm gidiyor zaten sabah akşam ya da yatıp yatmamanın bir önemi yok aslında. Zaten spermler belli bir süre içeride yaşabiliyor giden gitmiş oluyor. Bir de birliktelikten sonra idrarınızı yapmanız sizi enfeksiyondan korur evlendikten sonra idrar yolu enfeksiyonu yaşayan çoğu kadının problemi birliktelikten sonra idrarını yapmamaktan kaynaklanıyor.Ve sabahları mı daha verimli oluyor gebelik oluşması için
En az 15 dk bekledim her ilişkiden sonraVe sabahları mı daha verimli oluyor gebelik oluşması için
Sola yatırmasının sebebi neydi3 sene uğraştım, ayaklarımı duvara bile diktim olmadı. Aşılama İle hamile kaldım. Aşılama sonrası odaya aldıklarında doktor sol tarafıma dönük, yastıksız, 1 saat yatırdı beni. 1 cm Kıpırdatmadı. Çok şükür hamile kaldım.
2. hamileliğimde ise nasıl olsa tedavi olmadan olmuyor mantığında eşimle birliktelikten sonra hemen kalktım yataktan, oğlan uyanmıştı, apar topar giyinip çıktım. o ilişkiden hamile kaldım. Sağlıkli bir gebelik olmadı ama ben her ikisini de (uzanma ve uzanmama) deneyimlemiş oldum.
hiç bilmiyorum Hatta Yanlış hatrlamıyorsam sağ taraftan yumurtlamıştım aşılama yaptığı ay.Sola yatırmasının sebebi neydi
Allah Allahhiç bilmiyorum Hatta Yanlış hatrlamıyorsam sağ taraftan yumurtlamıştım aşılama yaptığı ay.