• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için kaç saat beklediniz yatakta..

Canım biz 15 ay denedik. En başta hemen kalkıyordıum. Sonra çevremdekiler kalkma dedi ilk 20-25 dk uzandım. Ama hamile kaldığımda. Yumurtlama günü olduğunu biliyordum Birleşme sonrası ne doğruldum ne yataktan kalktım. Uzanırken hızlıca giyindim. Bacaklarımı kapattım akmasın diye öyle uyudum sabaha kadar kalkmadım. Gerçeklik payı nedir bilmiyorum kimisi hemen kalkıp duşa giriyor ama hamile kalıyor 🤷

Sperm hareketinde sorun yoksa yatıp beklemeye gerek kalmaz zaten anında ulaşır ama hareket problemi varsa uzanıp beklemek iyi olabilir. Bunuda sperm testinde öğrenebilirsiniz. O yüzden bence garanti olması adına en azından 10-15 dakika uzanmaktan zarar gelmez

3 sene uğraştım, ayaklarımı duvara bile diktim olmadı. Aşılama İle hamile kaldım. Aşılama sonrası odaya aldıklarında doktor sol tarafıma dönük, yastıksız, 1 saat yatırdı beni. 1 cm Kıpırdatmadı. Çok şükür hamile kaldım.

2. hamileliğimde ise nasıl olsa tedavi olmadan olmuyor mantığında eşimle birliktelikten sonra hemen kalktım yataktan, oğlan uyanmıştı, apar topar giyinip çıktım. o ilişkiden hamile kaldım. Sağlıkli bir gebelik olmadı ama ben her ikisini de (uzanma ve uzanmama) deneyimlemiş oldum.

Ben yatamam ya zaten öyle beklemek falan hiç benlik değil hatta adamdan önce ben koşuyorum duşa. Evet çok kişi öyle diyor tıbbi olarak gerçekliğini bilmem ama 2 hamilelik yaşadım biri düşük oldu ama ikisinde de yatmadım ya öyle

Ve sabahları mı daha verimli oluyor gebelik oluşması için
Önemli olan yumurta ve spermin karşılaşması içeri gidecek olan sperm gidiyor zaten sabah akşam ya da yatıp yatmamanın bir önemi yok aslında. Zaten spermler belli bir süre içeride yaşabiliyor giden gitmiş oluyor. Bir de birliktelikten sonra idrarınızı yapmanız sizi enfeksiyondan korur evlendikten sonra idrar yolu enfeksiyonu yaşayan çoğu kadının problemi birliktelikten sonra idrarını yapmamaktan kaynaklanıyor.

3 sene uğraştım, ayaklarımı duvara bile diktim olmadı. Aşılama İle hamile kaldım. Aşılama sonrası odaya aldıklarında doktor sol tarafıma dönük, yastıksız, 1 saat yatırdı beni. 1 cm Kıpırdatmadı. Çok şükür hamile kaldım.

2. hamileliğimde ise nasıl olsa tedavi olmadan olmuyor mantığında eşimle birliktelikten sonra hemen kalktım yataktan, oğlan uyanmıştı, apar topar giyinip çıktım. o ilişkiden hamile kaldım. Sağlıkli bir gebelik olmadı ama ben her ikisini de (uzanma ve uzanmama) deneyimlemiş oldum.
Sola yatırmasının sebebi neydi

Back
X