How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlar hamiilemiyim bakarmısınız

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.790
598
Merhaba arkadaşlar sat 3 şubat bat 2 mart
Ikı gun sonra adet gunum ama ben bugun sabah ılk ıdrarımla test yaptım sonuc boyle bende ınanamıyorum laboquic diye bi markanın testi. Erken gebelik testi falan değil. Ikıncı cızgı sılık cıktı ama mecbur adet tarıhımı birkaç gün geçtikten sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum aranızda böyle olupta hamile kalan var mı?

Eklentiler

• 20180228_125516-1.jpg
    20180228_125516-1.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 293
Çizgi hemen çıktıysa evet hamilesin :) kan testi yapıp onayla canim

Tebrikler .
Sağlıklı sıhhatlı kucagınıza alırsınız umarım :KK200:

Tebrikler .
Sağlıklı sıhhatlı kucagınıza alırsınız umarım :KK200:
İnsallah vardır arkadaslar eger varsa burda hamıle kalmak ısteyıpte kalamayan herkes ıcın namaz kılıp dua edicem rabbim herkese nasip etsin diye

Merhaba arkadaşlar sat 3 şubat bat 2 mart
Ikı gun sonra adet gunum ama ben bugun sabah ılk ıdrarımla test yaptım sonuc boyle bende ınanamıyorum laboquic diye bi markanın testi. Erken gebelik testi falan değil. Ikıncı cızgı sılık cıktı ama mecbur adet tarıhımı birkaç gün geçtikten sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum aranızda böyle olupta hamile kalan var mı?
Cnm benmde adete bir gün kala böyle çıktı bir gün gecikmem var şu an çizgi anında çıkıyorsa hamile oluyorsun genelde çevremde silik çıkanlar hamileydi bende kan tahliline gidicem bi kaç gün geçsn die bekliyorum

Cnm benmde adete bir gün kala böyle çıktı bir gün gecikmem var şu an çizgi anında çıkıyorsa hamile oluyorsun genelde çevremde silik çıkanlar hamileydi bende kan tahliline gidicem bi kaç gün geçsn die bekliyorum
Ben sabah yaptım testi sonra bıraktım ellerımı yıkarken bı bakayım dedım cızgı sılık yaptım tekrar boyle cıktı hatta ılk yaptıgım test ılk ıdrarımdı bu kadar net cıkmadı sonradan yaptıgım bu. Ve adet belirtilerini yasıyorum gıbı ya belim ve göğüslerim agrıdan kopacak

Tebrikler silik çizgide pozitif sayılıyor emin olmak için kan testine gidene kadar testi tekrarlayın bizim içinde dua buyurun

Hep dua edicem allah herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin diye

Arkadaşlar hamileyim kan testimin sonucu 43 çıktı çok yeniymiş kese oluşmamış daha dedi ıkı gun sonra deger artacakmı dıye tekrar gidicez hepınıze dua edıp namaz kılıcam inşallah allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

7EE691F4-3539-482A-B7E7-EC0A37AC712E.jpeg
C0C06260-9CDF-4446-8071-0E98BD326C32.jpeg
Arkadaşlar hamileyim kan testimin sonucu 43 çıktı çok yeniymiş kese oluşmamış daha dedi ıkı gun sonra deger artacakmı dıye tekrar gidicez hepınıze dua edıp namaz kılıcam inşallah allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
Öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Aynı marka testi ben de yaptım akşam ilki silik çıktı bi daha yaptım ardından o da aynı çıktı ve adete 2 gün var sayılır. İnşallah ben de hamileyimdir.

Evet ilk gebeliğim daha önce bir tane kimyasalım var allah ssğlıkla sıhhatle doğurmayı nasib etsin insallah

Back