- 18 Eylül 2024
- 474
- 195
- 26
- Konu Sahibi sharkliertyu
Bugün silmem lazım nasıl siliyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönderecek zaman yok :) yarın misafir gelicem bazı yerler lekeli benim bugün silmem lazımyıkamaya gönderiyorum ama ailemin evinde ablam kılçıklı bir bezle ve bulaşık makinesi tabletini kaynar suda çözüp onla siliyordu.
kolay gelsin vallaGönderecek zaman yok :) yarın misafir gelicem bazı yerler lekeli benim bugün silmem lazım
Tamam sağolunarap sabunu ile siliyor eve gelen ablamız ..
Lekeyse kesinlikle makine parlatıcısıGönderecek zaman yok :) yarın misafir gelicem bazı yerler lekeli benim bugün silmem lazım
Makine parlatıcı adrğil miAcil olan lekeleri parlatıcıyla siliyorum bitiyor. Ve beyaz yün halı olmasına rağmen çıkıyor
Ama şeffaf olanlar kullanın sakın mavilerden kullanmayınMakine parlatıcı adrğil mi
Sefaf renksiz bulaşık Makinesi parlatıcısini deneyin lekeye sürüp nemli bez ile silinBugün silmem lazım nasıl siliyorsunuz
İsim de vereydin iyiydi beeSefaf renksiz bulaşık Makinesi parlatıcısini deneyin lekeye sürüp nemli bez ile silin
en son bimin kendi markası iyiydi. Tüm leke çıkarmalarda bunu kullanıyoruz sjfskİsim de vereydin iyiydi bee
Deniycem hemde bugünen son bimin kendi markası iyiydi. Tüm leke çıkarmalarda bunu kullanıyoruz sjfsk