Sizin evliliğinizde oldu mu böyle peki. Soruşturma falanAman sorarsa sorsun. Onlarda söylerse söylesin. Ayrica bu akrabanızın ayibi olur. Çocukken yaptiğın seyler sonuçta. Ayrica yani erkek tarafı öğrense ne olacak.
Fikirmi değiştirirler. Bulurlarsa hiç gezmemişini alsinlar o zaman.
Yani evet oluyor böyle şeyler. Benimki zaten akraba tanıştırmasiydı o yüzden onlara soruldu. Ama etrafımda böyle araştiranlarda var. Ayrıca kimse çikipta bu kiz kötü yada geziyordu demez. Merak etme. Yani onun söylediği duyulur diye çekinir en azından.Sizin evliliğinizde oldu mu böyle peki. Soruşturma falan
Dengesiz adamın biri. Tee yıllar önceki şeyi bile gelmiş anneme söylemiş gecen seneBöyle şeyler oluyor evet . Ama bi insan dengesiz değilse hicbizaman ben onu çocukken biriyle gördüm demez. Çünkü nerdeyse lisede çocuk oluyor insan cahil oluyor. Ki bu soruşturmalar da aynı yerden birisiyle evleneceksen oluyor. Dışarı evleneksen böyle bişey olmaz. Ben dışarı evlendim kimsede araştırmadi
Evlendiğin aile belki böyle şeyleri saçma görüyordur. Tee 5sene önceki şeyi gelmiş anneme söylemiş gecen seneBöyle şeyler oluyor evet . Ama bi insan dengesiz değilse hicbizaman ben onu çocukken biriyle gördüm demez. Çünkü nerdeyse lisede çocuk oluyor insan cahil oluyor. Ki bu soruşturmalar da aynı yerden birisiyle evleneceksen oluyor. Dışarı evleneksen böyle bişey olmaz. Ben dışarı evlendim kimsede araştırmadi
Evlendiğin aile belki böyle şeyleri saçma görüyordur. Tee 5sene önceki şeyi gelmiş anneme söylemiş gecen seneBöyle şeyler oluyor evet . Ama bi insan dengesiz değilse hicbizaman ben onu çocukken biriyle gördüm demez. Çünkü nerdeyse lisede çocuk oluyor insan cahil oluyor. Ki bu soruşturmalar da aynı yerden birisiyle evleneceksen oluyor. Dışarı evleneksen böyle bişey olmaz. Ben dışarı evlendim kimsede araştırmadi
Kızlar, yıl oldu 2016. Bu devirde orta okuldaki çocukların bile sevgilisi oluyor ve el ele rahatlıkla ortalıkta geziyorlar. E eş dost komsu da görüp biliyor.
Evlenirken erkek tarafı bir kızı soruşturup bunları öğrenir mi?
Neden sorduğumda gelince, bizim bir akrabamızın kızı benim sevgililerimi bilir. Lisede iki tane konuşup görüştüğüm çocuk onun arkadaşıydı hatta. Şimdi 23 yaşındayım evlenirken böyle bir engel çıkar mı?
Bu kızın babası da beni tee lise döneminde sevgilimle el ele avm gezerken görmüştü.
Üzülüyorum aklıma geldikçe.
Yorumlarınız için Şimdiden teşekkürler kızlar.
Adam ozaman gerçekten dengesizmis.Evlendiğin aile belki böyle şeyleri saçma görüyordur. Tee 5sene önceki şeyi gelmiş anneme söylemiş gecen sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?