• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, hala erkek tarafının kızı komsu,akraba vs.sorma gibi durumlar var mı?

dmr1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
457
95
13
33
Kızlar, yıl oldu 2016. Bu devirde orta okuldaki çocukların bile sevgilisi oluyor ve el ele rahatlıkla ortalıkta geziyorlar. E eş dost komsu da görüp biliyor.
Evlenirken erkek tarafı bir kızı soruşturup bunları öğrenir mi?
Neden sorduğumda gelince, bizim bir akrabamızın kızı benim sevgililerimi bilir. Lisede iki tane konuşup görüştüğüm çocuk onun arkadaşıydı hatta. Şimdi 23 yaşındayım evlenirken böyle bir engel çıkar mı?
Bu kızın babası da beni tee lise döneminde sevgilimle el ele avm gezerken görmüştü.
Üzülüyorum aklıma geldikçe.
Yorumlarınız için Şimdiden teşekkürler kızlar.

Aman sorarsa sorsun. Onlarda söylerse söylesin. Ayrica bu akrabanızın ayibi olur. Çocukken yaptiğın seyler sonuçta. Ayrica yani erkek tarafı öğrense ne olacak.
Fikirmi değiştirirler. Bulurlarsa hiç gezmemişini alsinlar o zaman.

Aman sorarsa sorsun. Onlarda söylerse söylesin. Ayrica bu akrabanızın ayibi olur. Çocukken yaptiğın seyler sonuçta. Ayrica yani erkek tarafı öğrense ne olacak.
Fikirmi değiştirirler. Bulurlarsa hiç gezmemişini alsinlar o zaman.
Sizin evliliğinizde oldu mu böyle peki. Soruşturma falan

Sizin evliliğinizde oldu mu böyle peki. Soruşturma falan
Yani evet oluyor böyle şeyler. Benimki zaten akraba tanıştırmasiydı o yüzden onlara soruldu. Ama etrafımda böyle araştiranlarda var. Ayrıca kimse çikipta bu kiz kötü yada geziyordu demez. Merak etme. Yani onun söylediği duyulur diye çekinir en azından.

Böyle şeyler oluyor evet . Ama bi insan dengesiz değilse hicbizaman ben onu çocukken biriyle gördüm demez. Çünkü nerdeyse lisede çocuk oluyor insan cahil oluyor. Ki bu soruşturmalar da aynı yerden birisiyle evleneceksen oluyor. Dışarı evleneksen böyle bişey olmaz. Ben dışarı evlendim kimsede araştırmadi

Böyle şeyler oluyor evet . Ama bi insan dengesiz değilse hicbizaman ben onu çocukken biriyle gördüm demez. Çünkü nerdeyse lisede çocuk oluyor insan cahil oluyor. Ki bu soruşturmalar da aynı yerden birisiyle evleneceksen oluyor. Dışarı evleneksen böyle bişey olmaz. Ben dışarı evlendim kimsede araştırmadi
Dengesiz adamın biri. Tee yıllar önceki şeyi bile gelmiş anneme söylemiş gecen sene

Evlendiğin aile belki böyle şeyleri saçma görüyordur. Tee 5sene önceki şeyi gelmiş anneme söylemiş gecen sene

Evlendiğin aile belki böyle şeyleri saçma görüyordur. Tee 5sene önceki şeyi gelmiş anneme söylemiş gecen sene

Kızlar, yıl oldu 2016. Bu devirde orta okuldaki çocukların bile sevgilisi oluyor ve el ele rahatlıkla ortalıkta geziyorlar. E eş dost komsu da görüp biliyor.
Evlenirken erkek tarafı bir kızı soruşturup bunları öğrenir mi?
Neden sorduğumda gelince, bizim bir akrabamızın kızı benim sevgililerimi bilir. Lisede iki tane konuşup görüştüğüm çocuk onun arkadaşıydı hatta. Şimdi 23 yaşındayım evlenirken böyle bir engel çıkar mı?
Bu kızın babası da beni tee lise döneminde sevgilimle el ele avm gezerken görmüştü.
Üzülüyorum aklıma geldikçe.
Yorumlarınız için Şimdiden teşekkürler kızlar.

Evliliğin üstünden seneler geçtikten sonra bile sorgulayan insanlar maalesef hala mevcut. Geçmişe değil geleceğe bakmak lazım.

Genelde soruluyor erkek tarafıda kiz tarafida ailesini falan araştırıyor ama öyle geçmişte sevgilisi oldu gördük el ele diycek degiller heralde diyen düşman iyiligini istemeyen fesat insandır genelde sorulma sebebi ailesi iyilermi erkeğin içki kumar varmi diye oluyor sevgili herkesin oluyo artık olmayanmi var boşver takma bukadar istemeyenler olur belki atar tutar ama seni bilen bilir yani heralde umursama hiç

Kizlar bende size bir sey sormak istiyorum. 7 yilllik bir iliskim var yakin zamanda ailelerimiz tanisicak ama bende bir korku var cunku universitedeyken erkek arkadasimla onun ablasinin evinde kalmistik, bir kerede ben daha lisedeyken annesi beni kahvaltiya cagirmisti erkek arkadasimin dogum gunu oldugu icin ama onlar baska sehirde oturuyordu bende ailemden gizli gitmistim ayni gunde geri donmustum.. Neyse sorum su acaba isler ciddiye binince bu ablasinda kaldigimizi ve annesi ile kahvalti yaptigimizi soylerler mi aileme ?:110::110: Acaba annemi alip konussam ben anlatsam kizar mi? Kafayi yiycem bunu dusunmekten bi fikir verin lutfen :KK34::KK34:

Aman erkeklerin sevgilileri olmuyor mu sanki. Hatta cinsellik açısından da her şeyi yapıyorlar. Kıza gelince araştırılması saçma.

Back