- 3 Eylül 2024
- 115
- 37
- 29
-
- Konu Sahibi Aysenur38ao
İnşallah yükselmiştir inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsınGebelik var ama beta için kan vereceğim yükselme var mı diye inşallah sagliklica yükselmiş olsun
İnşallah canm .İnşallah yükselmiştir inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsınbizede güzel haberlerini yazarsın
İnşallah yükselir sağlıkla kucağına alırsınGebelik var ama beta için kan vereceğim yükselme var mı diye inşallah sagliklica yükselmiş olsun
Bnde 1 yıl sonunda oldu canmİnşallah yükselir sağlıkla kucağına alırsın15 aydır bekliyoruz biz de ikimize de nasip olsun
1 gün gecikme ile 50Değeriniz kaç?
Paniklemeyin artabilir düzgün1 gün gecikme ile 50
İnşallahPaniklemeyin artabilir düzgün
verdinizmi kan tekrarİnşallah
Verdim sonuç yarın çıkacak ama yükselişe bakacakmis yukselmezse dış gebelik olabilir dediverdinizmi kan tekrar
Adtten önce supheliydi adet günü kan verdim 49.07 çıktı bugün tekrar verdim yükselişe bakacak sağlıklı yükseliyor mu diye belki de geç dollenme bilmiyorum şuan zaten gecikmemin 2.. gunundeyimİnşallah yükselir canım gayet normal bir değer hemen şimdiden stres yapma. Bu Beta yükselişine zaten dış gebelik ya da kimyasal gebelik mı diye bakılıyor rutin bir şey yani. Senden şüphelendikleri bir şey mi varmış ki Dr mu dedi dış gebelik olabilir diye? Eğer öyle demediyse rutin bir kontrol gibi düşün.
Gecikmen var miBende cuma verdim 14.5
Bugün tekrar verdim sonuç bekliyorum
İğne kullandım bu ay dündü normal regl günüm bugünde iğnenin 19.günü.Gecikmen var mi
Anladım cnm hayırlısı olsunİğne kullandım bu ay dündü normal regl günüm bugünde iğnenin 19.günü.
Sonucun ne oldBende cuma verdim 14.5
Bugün tekrar verdim sonuç bekliyorum
800 küsüre kadar yükseldi ama kimyasal oldu maalesef.Sonucun ne old