• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Gözlükleri kızlar güneş gözlüğü seçimim hakkında yardım lütfen!!

Panspermia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
7
0
36
İstanbul
kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinicem!! benim yüzüm küçük ve oval şeklinde acaba nasıl bir güneş gözlüğü gider yüzüme her modeli kullanamıyorum çok komik duruyor yüzüm kücük olduğu için.. yardımlarınızı bekliyorum.

bence köşeli ya da köşeleri hafif oval orta büyüklükte bi gözlük olabilir... benim de yüzüm senin gibi... yeni gözlük aldım.. oval... ama içime sinmedi... elmacık kemiklerim açıkta kalıyo, yüzümü enine baklava gibi gösteriyomuş gibime geliyor...

Oval yüz orantılıdır. Yüz biraz uzundur, çene hafif yuvarlaktır. Tercih edilmesi gereken çerçevenin boyutları yüze uygun olmalıdır. Orantılı her çerçeve bu yüze gider. Dkdörtgen şekilli gözlükler çok idealdir. Gözlüğün büyüklüğü elmacık kemiğinizi geçmemelidir.

Jennifer Lopez gibi oval bir yüzünüz var ise şanslısınız, çünkü hemen hemen her gözlüğün yakışacağı bir yüz şeklidir.

jlo_uzun.jpg

Çok teşekkür ederim ama yüzüm baya küçük j.lo nun o gözlükleri bende uzaydan inmişim gibi dururdu daha kücük cerceveli kullanmalıyım sanırım teşekkürler..

canım büyük modellerin daha küçük duranını almanı tavsiye ederim gerçi pek anlatamadım ama.
ben de yüzüm küçük olduğu için yıllardır gözlük arıyordum ve bulamıyordum. bir de büyük modellere pek alışık değilsen ilk taktığında garip gelebilir ama sonradan alışırsın

kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinicem!! benim yüzüm küçük ve oval şeklinde acaba nasıl bir güneş gözlüğü gider yüzüme her modeli kullanamıyorum çok komik duruyor yüzüm kücük olduğu için.. yardımlarınızı bekliyorum.

benim de yüüzm senin gibi CANIM. mc gözlüklerine bak bi istersen

Back
X