Anket Kızlar gs mi fb mi ! :)

Bu akşamki şampiyonluk maçını kim kazanır?

• Fenerbahçe yener.

OY: 16 39,0%
  • Galatasaray yener.

OY: 21 51,2%
  • Berabere biter.

OY: 4 9,8%

• Ankete Katılan
    41

Hiss_

yıllardıreskimeyenaşk ♥
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
225
0
46
Diğer
Kızlaaar bugünn büyük güüün!! Malum bugün fb - gs şampiyonluk maçı var. Ve ben çok heycanlıyım şahsen. Benim gibi maça meraklı kızçeler varsa buyursunlaarr Gs mi yener fb mi ? Yoksa beraberemi biter? Maç akşam 19.00'da. Ben fb yener diyorum inşallah peki siz ne diyosunuuz??

eskiden koyu bir fenerliydim ( ama şuan değilim çünkü adaletten yanayım ve şike konusunda adaletin yerini bulmadığını düşünüyorum ve bu suçu ört bas eden sisteme tepki için takım tutmuyorum artık) her ne kadar feneri bırakmış olsam da asla galatasarayın da yenip şampiyon olmasını istemem :)) walla ben bu yüzden iyi oynayan kazansın diyorum... klasik sözdür : Fairplay olsun :))

Şükrüsaraçoğlunda oynancağı için gsnin yenceğini pek sanmıyorum ama genede belli olmaz. Berabere bitse bile onlar şampiyon oluyolar. Sonucu merakla bekliyorum.. :44:

Tabiki de GS

Son düzenleme:
eskiden çok daha iyi bir takipçiydim..
GALATASARAY taraftarıyım...
son maçlarına bakarsak ,üzerlerinden
şu ataleti bir atarlarsa, Fatih Hocanın
da futbolcular üzerindeki moral ve motivasyonel etkisiyle
iyi bir maç izleriz gibime geliyor..her halukarda çekişmeli ve
umarım olmaz ama olaylı bir maç olucak..FB saha avantajını
taşkınlık yapmamak adına kullanırsa..geçtiğimiz maçlarda da
oyun alanına atılan maddeleri biliyoruz..sadece bu maç için değil
hiç bir maç için kabul edilemez bir durum..Birde Allah rızası için
Sabri oyuna girmesin...faydası olmuyor gibi zararı mevcut..
bir takım pek çok atak yaratmasına rağmen gol yollarında nasıl
bu kadar sıkşabilir ve beceriksiz olur bilemiyorum..umarım son
antrenmanlarda buna dikkat etmişlerdir..ama yine de ille de
CİM BOM BOMMM ŞAMPİYONNNN....:92:

Elbette Galatasaray'ım
Bazıları kazansada bu sezon kimin gerçek şampiyon olduğunu tüm dünya biliyo gerisi tırıvırı

gs kazanın lütfennn

yoksa kocamın halini düşünmek bile istemiyorum :18:

gs kazanın lütfennn

yoksa kocamın halini düşünmek bile istemiyorum :18:

Benim sevgilimde gs'li. İkimizde çok iddalıyız emin konuşuyoruz. Eğer biz yenersek çok pis rezil olcak çok büyük konuştu çünkü. İddaya bile girdik fb yenmeli :26:

Futbolla pek alakam yok canım yaaa..Ama fener mi gs mi dersen gs yener umarım

İnşallah Galatasaray şampiyon olur ama hepimizin bildiği bir gerçek var ki Şükrü Saraçoğlu'unda Fb'yi yenme olasılığımız yok gibi:/

İnşallah Galatasaray şampiyon olur ama hepimizin bildiği bir gerçek var ki Şükrü Saraçoğlu'unda Fb'yi yenme olasılığımız yok gibi:/

Bende öyle düşünüyorum. Fenerli olan ne az kişi varmış yaaa yada ben hep gs'lilere msj atmışım

İki takımı da tutmuyorum. Ama oldum olası fenere uyuzum. Şike yüzünden de ayrıca kıl kaptım nasıl bir ülkedeyiz ki küme düşürmüyoruz. Diğer ülkelerde şike olan büyük takımları küme düşürdüler bizim ülkemizde malesef yok çünkü fener küme düşerse digitürk para kazanamaz. Bu akşam yüreğim galatasarayla birlikte inş. o yener. Önümüzdeki hafta maçta da İNŞ. BURSASPORUM YENER. TERTEMİZ ŞAMPİYON OLAN ANADOLU TAKIMIM EN BÜYÜK BURSASPOR

Bir gs li olarak GALATASARAYYENER diye düşünüyorum.Ama zaten beraberlikte gs nin işine yarayacağı için biz avantajlıyız.

Son düzenleme:
Gönlümün ŞAMPİYONU her zaman BURSASPOR'UM.
GERİSİ YALAN:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…