• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gözenek avına var mısınız ?

nenepb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
112
0
26
Ankara
:9: merhaba kızlarr :) düşündüm her sayfada herkes bu gözenekleri sıkıştırmak için farklı farklı şeyler sölüo peki bunları bir başlık altında toplasak daha fazydalı olmaz mı?? haydi herkes denediği yöntemleri yazsın bakalımm :)
önce ben :D ben yoğurt we limon maskesi yapıorum haftada 2 kez falan baya iyi gelio gibi ama yetmio sanki daha başka ne yapabilirim acaba? şimdiden saolun :46:

ben haftada 1 kere cuma günleri ( cuma günü venüs günüdür,venüs=güzellik)

1 çay kaşığı türk kahvesine

2 çay kaşığı badem yağı koyuyorum,karıştırıyorum

duş esnasında bu peelingi uyguluyorum sonra da sadece

elmacık kemiklerime burnuma ve çeneme sirke sürüyorum tonik niyetine

yanakalrıma ve göz altıma da badem yağı sürerim (oralar kurudur..)

sonra yatıyorum...sabah muhteşem bir ciltle uyanıyorum:)

2 haftadır kullanıyorum ve süper...yani piyasadaki peelinglere taş çıkarır...

hmm çok güzel tarif :) ama sorularım war :D kahwe gözeneklerini daha da açmıomu sert olduğu için? birde sirke ne sirkesi ?????bide yakmıomu canını :D birde badem yağı tüyleri artırmaz mı :D :D sorularım bu kadar tatlımmm :)

hmm çok güzel tarif :) ama sorularım war :D kahwe gözeneklerini daha da açmıomu sert olduğu için? birde sirke ne sirkesi ?????bide yakmıomu canını :D birde badem yağı tüyleri artırmaz mı :D :D sorularım bu kadar tatlımmm :)

yooo yani bilemiycem daha 2 haftadır yapıyorum :)

gözenek mi açıyormuş...

elma sirkesi ...hiç yakmıyor vhallaa...

birde acı badem yağı tabi ki :)

Başlıktaki "w" harfleri biraz rahatsız etti, ne yalan söyleyeyim. Yine de konuyu dağıtmayayım, işte bunlar da benim tariflerim:

Eczanelerde c vitaminli aspirin satılıyor, bunlar su ile etkileşime girince sandoz gibi eriyen tabletlerdir. Tabletleri önce iyice kırıp presliyor, eziyoruz. İncecik tanecikler haline gelmeliler, toz şeker büyüklüğünde dahi olmamalılar.

Sonra bu tozları bir kaşık bal ile karıştırıyoruz. Balın miktarı cildinize göre değişiyor, az ya da çok koyabilirsiniz.

Bunu cildimize uygulamadan önce mutlaka sıcak bir duş alıp gözenekleri açmamız ya da güzelce peeling etkili yüz temizleyicilerle yüzümüzü yıkamamız lazım.

Sonra bu karışımı yüzümüze uyguluyoruz, 10 dakika bekliyoruz.

10 dakika sonra, hafifçe elimizi ıslatıp yüzümüze dokunuyoruz. Tam bu esnada tablet aspirinin toz haline gelmiş taneleri erimeye ve fokurdamaya başlıyor. Siyah noktalarınızın yok olacağı ve balın cildinizi besleyerek yumuşatacağı an, bu an.

Sonra ellerimizi yine hafifçe ıslatarak iki elimizle yüzümüzü ovuşturuyoruz. Erimekte olan taneler cilde masaj yaparak siyah noktaların deriden çıkmasına sebep oluyor. Ayrıca bal da yapışkanlığıyla onları gözeneklerden çıkartırken, cilde müthiş bir bakım yapıyor.

Son hamle, yüzümüzü yıkıyoruz ovuşturarak. Masaj yaparak, bol suyla duruluyoruz. Aspirin tabletlerden korkmayın, içlerinde salisilik asit vardır ve bu içerik neredeyse bütün cilt bakım ürünlerinde bulunur, cildi güzelleştirmek ve yenilemek için kullanılır.

Cildinizin bebek gibi olduğunu hissedeceksiniz, garanti veriyorum. Haftada en az 1 kez uygulanması gerekiyor.

ozaman çok güzel bi fikir ozaman bnde bi deneyeyim sirkeyi :) :) ama kahwe biraz şüpeli bnm cildim baya hassas :) :)
yooo yani bilemiycem daha 2 haftadır yapıyorum :)

gözenek mi açıyormuş...

elma sirkesi ...hiç yakmıyor vhallaa...

birde acı badem yağı tabi ki :)

süper tariff yaa çok beğendim :) peki gözenekler için işe yarıomu canm? birde sen ne zamandır kullanıosun memnunmusun?? :)
Başlıktaki "w" harfleri biraz rahatsız etti, ne yalan söyleyeyim. Yine de konuyu dağıtmayayım, işte bunlar da benim tariflerim:

Eczanelerde c vitaminli aspirin satılıyor, bunlar su ile etkileşime girince sandoz gibi eriyen tabletlerdir. Tabletleri önce iyice kırıp presliyor, eziyoruz. İncecik tanecikler haline gelmeliler, toz şeker büyüklüğünde dahi olmamalılar.

Sonra bu tozları bir kaşık bal ile karıştırıyoruz. Balın miktarı cildinize göre değişiyor, az ya da çok koyabilirsiniz.

Bunu cildimize uygulamadan önce mutlaka sıcak bir duş alıp gözenekleri açmamız ya da güzelce peeling etkili yüz temizleyicilerle yüzümüzü yıkamamız lazım.

10 dakika sonra, hafifçe elimizi ıslatıp yüzümüze dokunuyoruz. Tam bu esnada tablet aspirinin toz haline gelmiş taneleri erimeye ve fokurdamaya başlıyor. Siyah noktalarınızın yok olacağı ve balın cildinizi besleyerek yumuşatacağı an, bu an.

Sonra ellerimizi yine hafifçe ıslatarak iki elimizle yüzümüzü ovuşturuyoruz. Erimekte olan taneler cilde masaj yaparak siyah noktaların deriden çıkmasına sebep oluyor. Ayrıca bal da yapışkanlığıyla onları gözeneklerden çıkartırken, cilde müthiş bir bakım yapıyor.

Son hamle, yüzümüzü yıkıyoruz ovuşturarak. Masaj yaparak, bol suyla duruluyoruz. Aspirin tabletlerden korkmayın, içlerinde salisilik asit vardır ve bu içerik neredeyse bütün cilt bakım ürünlerinde bulunur, cildi güzelleştirmek ve yenilemek için kullanılır.

Cildinizin bebek gibi olduğunu hissedeceksiniz, garanti veriyorum. Haftada en az 1 kez uygulanması gerekiyor.

buda başka bi üye arkadaştan alıntı :) buda güzel bi tarif kızlar beğendim bnde :)
çay bardağına bi tatlı kaşığı yoğurt koy. (ben çay bardağını kullanıyorum.) üstünde karbonattan biraz dök kaşıkla karıştık yüzüne sür kurutana kadar bekle. biraz yanma yapabilir ilk sürdüğün dakikalada zaten bu da cildinin temizlendiği anlamına gelir. her duştan önce yapabilirsin. ılık suyla durula sıcak su gözeneklerini genişletebilir :)

süper tariff yaa çok beğendim :) peki gözenekler için işe yarıomu canm? birde sen ne zamandır kullanıosun memnunmusun?? :)

Cilde ışıltı verdiğini, yummmuşacık yaptığını ve süper temizlediğini söyleyebilirim. Uzun süreli düzenli kullanımda cilt lekelerini giderip cildi aydınlattığını da söyleyebilirim (salisilik asit mucizesi) Gözenekler ise ilk kullanımda küçülüyor ve noktalar yok oluyor, süper bir tariftir kısacası.

ozamann çookkk saoll canmmmm :)
Cilde ışıltı verdiğini, yummmuşacık yaptığını ve süper temizlediğini söyleyebilirim. Uzun süreli düzenli kullanımda cilt lekelerini giderip cildi aydınlattığını da söyleyebilirim (salisilik asit mucizesi) Gözenekler ise ilk kullanımda küçülüyor ve noktalar yok oluyor, süper bir tariftir kısacası.

kızlar peki yeni bişey denesek mi acaba? mesela salatalık bal yoğurt we belki biraz karbonat bu acaba iyi gelirmi yani gözenekleri sıkıştırmak için? denesemmi yoksa cildimi boşa hırpalamasammııı? :):44:

Harika bir yöntem, denemek için sabırsızlanıyorum. Ama bal yerine c vitaminli nemlendiricimi kullansam, yada yine salisik asit içeren losyon kıvamında kullanamadığım bir nemlendirici var, onu degerlendirsem. Balın yüzümde bıraktığı hissi sevmiyorim nedense. İşte o yapışkanlık hissinden bahsediyorum. :21:

Harika bir yöntem, denemek için sabırsızlanıyorum. Ama bal yerine c vitaminli nemlendiricimi kullansam, yada yine salisik asit içeren losyon kıvamında kullanamadığım bir nemlendirici var, onu degerlendirsem. Balın yüzümde bıraktığı hissi sevmiyorim nedense. İşte o yapışkanlık hissinden bahsediyorum. :21:

Ama zaten o yapışkanlık sayesinde siyah noktaları söküyor yerinden :)

tatlm balı biraz sütle karıştırıp sür ozaman o yoğun his gidior

Bugun denedim gerçekten işe yaradı. Cok tesekkur ederim tavsiye için?.
İşe yaradığına sevindim :) gözenekler açılmış ve hazır cilt bakımı yapılmışken (teşekkürler bal) bu uygulama sonrasında cildinize bakım kremlerinizden uygulamayı unutmayın; nemlendirici, cilt bakım losyonu, serum, vs. ne kullanıyorsanız...

arkadaşlar son 4gündür bişey deniorm gözeneklerim sıkılaşsın die.. şöle ki: bir salatalığı rondodan geçirdim sonra süzdüm yarım saat suyu çıksın die bekledim sonra da içine 2 çaykaşığı bal karıştırdım hergün sabah bunu sürüorm 5-6 dakika sona yıkıorm.. şimdilik pek bişey yok gibi ama baya parlak gözüküo cildim bakalm ilerki zamanlarda ne olacak??? :44::44:

Ben bu kürü çok beğendimm ama tatlı badem yağım var yaa..
Tüylenmek de istemem..
Acı badem yağı alana kadar bekleyeyim madem.. :31:

Back
X