• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Görseldeki Saçimi nasil canli ve parlak hale getirebilirim kuafor var mi aranizda ?

gizliklsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2024
200
14
13
31
Kızlar benim kendi saçlarım çok parlak ve canliydi hatta gittiğim he kuafor kaynak için saçlarını kestirmeyi hiç düşündün mü diye sorardı.Saclarimin gurlugu kalınlığı çok iyiydi.Ancak gittiğim kuafor mahvetti ve ona rağmen yine de zor kurtarmaya cakisyorum olaplex ve k18 kullandım 3 kez de am edeceğim 3 ay filan daha ben bu saçı nasıl canlı ve parlak görüntüye kavusturabilirim ?

Eklentiler

• IMG-20250309-WA0009.webp
    IMG-20250309-WA0009.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 53
Ben olsam düzenli olarak uçlarından aldırır doğal saç rengime boyardım. Bir süre boyunca ısı kullanmadan şekillendirirdim.

Çok cansız duruyor mu peki şuan uçlarından aldiricam acaba kırık kesme makinasi mi alsam
Bir tık cansız görüntü var evet. Düzenli olarak kestirip kuaföre kırık almasını istersiniz. Kendi saç renginize boyarsanız yine bir tık canlı durabilir çünkü bazen boya saçta bir tık parlak görüntü oluşturuyor

Bir tık cansız görüntü var evet. Düzenli olarak kestirip kuaföre kırık almasını istersiniz. Kendi saç renginize boyarsanız yine bir tık canlı durabilir çünkü bazen boya saçta bir tık parlak görüntü oluşturuyor
Kahve tonlarına boyasam sence nasıl olur

Kahve tonlarında boyasam nasıl olur acaba parlak ve canlı olur mu ki

Kahve tonlarında boyasam nasıl olur acaba parlak ve canlı olur mu ki
Ben olsam kendi saç rengimde ya da kendi saç rengimin bir tık açık tonunda bir renge boyardım. Isıl işlemlerden uzak dururdum. Düzenli olarak kuaföre gidip saçı ucundan kestirir kırıklarını aldırırdım.

Isı kullanmayın bir de saçların nemi tutması için saç ıslakken sadece uçlarına saç yağı sürün

Ben olsam kendi saç rengimde ya da kendi saç rengimin bir tık açık tonunda bir renge boyardım. Isıl işlemlerden uzak dururdum. Düzenli olarak kuaföre gidip saçı ucundan kestirir kırıklarını aldırırdım.
Ben hiç düzleştirici kullanmiyorum 6 yıldır saçlarımı senede 2 kez filan yapmışımdır heralde

Ben hiç düzleştirici kullanmiyorum 6 yıldır saçlarımı senede 2 kez filan yapmışımdır heralde
Ben de saçlarım uzunken örgü yapardım açınca dalgalı olurdu. Çok hafif dalgalı saçlarım var. Bukle belirginleştirici kremle şekillendiriyorum doğal formunu koruyorum. Ya da evde kendime fön çekiyorum öyle dümdüz olmuyor tabi ama en azından daha az ısı görmüş oluyor.

Ben de saçlarım uzunken örgü yapardım açınca dalgalı olurdu. Çok hafif dalgalı saçlarım var. Bukle belirginleştirici kremle şekillendiriyorum doğal formunu koruyorum. Ya da evde kendime fön çekiyorum öyle dümdüz olmuyor tabi ama en azından daha az ısı görmüş oluyor.
Aynen bende uyurken örgü yaparım birde genelde topuz yaparım dışarı çıkarken o nedenle kısa olmasını sevmiyorum

Birde soğuk kurutmak çok önemli bazen soğuk kurutuyorum ama diplerinden bazen sıcak da geçiyorum soğuk sıcak etkisi iyi oluyor hep soğuk sac iyi gelir diyorlar ama bence soğuk sıcak vücut daha çok seviyor gibi aynı soğuk havada sıcak kahve içmeyi sevdiğim gibi 😃

Birde soğuk kurutmak çok önemli bazen soğuk kurutuyorum ama diplerinden bazen sıcak da geçiyorum soğuk sıcak etkisi iyi oluyor hep soğuk sac iyi gelir diyorlar ama bence soğuk sıcak vücut daha çok seviyor gibi aynı soğuk havada sıcak kahve içmeyi sevdiğim gibi 😃
Evet evet 🤩 bence saçınız kendini zamanla toparlayacaktır. Ben aylardır hastayım yürüyemiyorum saçlarıma şekil vermeyi falan çok özledim 🙁 iyileşir iyileşmez saçlarımı kesitirip kendi saç rengimin bir tık açık rengine boyatmak istiyorum değişiklik olsun

Evet evet 🤩 bence saçınız kendini zamanla toparlayacaktır. Ben aylardır hastayım yürüyemiyorum saçlarıma şekil vermeyi falan çok özledim 🙁 iyileşir iyileşmez saçlarımı kesitirip kendi saç rengimin bir tık açık rengine boyatmak istiyorum değişiklik olsun
Cok geçmiş olsun neyiniz var acaba

Resimde gördüğüm kadarıyla kuru ve cansız duruyor. Bunun için uçlardan birazcık kestirip nefes almasını sağlayın. Hindistancevizi yağı ile bakım yapmanızı öneririm. Kuru ve cansız görüntü gider parlamaya başlar. Haftada 1 yapabilirsiniz bu bakımı..

Back
X