Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol cnm cvp verdiğin için benimki normal yoldan canm bana anlatırmısın ineyi kullandin aşamaları kaç kutu aldın günde kaç cc yaptın bide sağlı sollumu vuruluyon akşamları tek tarafmıevet yumurtaları uyarıyor, bir sürü yumurta yapıyor, ben 150 lik kullandığımda 7 yumurta toplanmıştı, 2. seferde 300 ml kullandım yanında 2 farklı iğne kullandım 14 adet topladılar. aşılama veya tüp bebek mi olacaksın ? normal yolla denemeyeceksin dimi ???
Maşallah sana canım adetin kaçıncı günü vuruldun bide global herkez içinmiçinmi sağlı sollumu vuruluyor bilgin var iben :)
sagli sollu vuruldum. 450lik olanlardan 1 bucuk kutu 75lik vuruldum. sonrada catlatma ignesi vuruldum. 2 olgun yumurtam oluştu. 17 ve 19. bebislerimiz ikizmiş.
Maşallah sana canım adetin kaçıncı günü vuruldun bide global herkez içinmiçinmi sağlı sollumu vuruluyor bilgin var i
Maşallah canım seni bunaltmak istemistemem ama bende kullancam çok heyecanlıyım kaç gün vuruldun her gün kaç söz yaptın anlatirmisin aşamaları rica etsembenim tenim cok hassas hemen kizarma morarma olduğu için sagli sollu yaptım.
adetin 3. gununden vurulmaya başladım
Maşallah canım seni bunaltmak istemistemem ama bende kullancam çok heyecanlıyım kaç gün vuruldun her gün kaç söz yaptın anlatirmisin aşamaları rica etsem
Sağol canım rabbim korusun sizi peki günlük kaç dozaj vuruldunben 9 gün vuruldum canim. anca büyüdü benim. 2 gunde bir takibe gittim. adetin 15. günü de catlatma ignesi vurduk
allah razı olsun canım çok yardımcı oldun inşallah etkili olur hamile kalırım ya İkiz olmasını da çok isterim75 dedim ya canım :) çok kasma kendini akışına bırak. gonalf etkili bir ilaç. olacak inşallah
Rabbim evlatlarını korusun ben çok kasıyorum kendimi olmaz diye inşallah etkisini görürüm ben 300 aldım gonalf günlük 75 vurulucambunun yanında ekstradan yememe icmeme dikkat ettim. isyerine kendi yaptığım yemekleri götürdüm. bir de bol su ictim. bol su dediysem 2 litre gunde 1 2 bardak anca içen biriydim.
kızlar sadece gonalf150lik kullancam yumurtalıkları uyarmak için bu iğne çoğul yapiyomuş yasayan varmı aranızda geçirdğniz süreci anlatrmsnz rica etsem çok heycanlıyım
Canım ben 225 er vuruldum 5 gün, 6 tane yumurta 20 nin üzerine çıktıBen de gonalf vuruluyorum 75 75 50 50 50 vuruldum ama etkisi olmadı yumurtalarım büyümedi. Benim tedavim de sadece yumurtaları uyarmak için şimdi ise 100er vurulucam 5 gün ☺ İnşallah faydasını görürüm ☺
Merhaba canım. Ben de 10 Mart da adetin üçüncü günü gonal f türevi olan menopur 75 iğneyi üç doz olacak şekilde doktor kontrolünde başladım. 20 Mart’ta 6 tane yumurta oluşmuştu, ovitrella çatlatma iğnesi oldum. Sonuç ilk Aydan 3 bebeğe hamile kaldım. Üçüz hamileliği öğrenince perinatoloji uzmanına gittim bana 6 yumurtanın oluşması halinde tedavinin ertelenmesi gerektiğini yanlış yapıldığını söyledi. Bebeklerden birini ne yazık ki 12. Haftada sonlandırdık. Gerçekten çok üzücü ve acıydı. 13 haftalığız şu an ve kalkmadan yatıyorum diğer bebeklerim sağlıklı olsunlar diye dua ediyorum. Yani oluyor olmasına ama dikkatli olmak gerekiyor.