kızlar göğüsleri acıyan var mı?şikayetçi olan???

hale87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
420
2
kızlar itiraf etmek gerekirse göğüslerim çok küçüktü.hamile olduğumdan beri abartı şekilde büyüdüler tamam bundan şikayetçi değilim sengözlerimebaksanab ama ağrı,sızı çok fazla.bir de akşam duş alırken göğüsümün ucu acaip yanmaya başladı deli gibi acıyor sanki deri incelmiş gibi :bbo: hemen krem falan sürüdüm ama hala aynı acı ve yanmayı hissediyorum.bugun doktoruma sorcam nedenini.şişlik ve acı normal ama yanma neden anlamıyorum.bir de şimdiden bu acıları hissediyorum emzirirken ne olcak acaba tatlicadiarzu çok acıyor mu ki kafamçokkarıştı

canım, benimde göğüslerimde hasssasiyet devam ediyor bazen uçlarında sanki üşümüşgibi sızlıyor süt bezlerimiz gelişiyor işde.. benimkilerde olduğundan birazcık büyüdüler .. bende senin gibi emzirirrkende sızlarmı yara olurmu diye düşündüm geçen gün ama herşeyin bir çaresi var dikkat edersek bir sorun yaşamayız heralde...

hale cim merhaba benimde aynı göğüsler bomba gibi oldu aslında hoşumada gitmiyor değil ama çok acı çekiyorum dokunmaya korkuyorumve yatarkende çok zor oluyor biliyorsun yan yatmak zorundayız artık karnım büyüdüğü için yüz üstü yatamıyorum;; rahimde kasılmalar olup erken doğum olabileceğini okumuştum onun içinde sırt üstü yatamıyorum...... yan yatıyorum ve genelde sol tarfaıma yatmaya gayret ediyorum hamişler kalp tarafına yatmaları gerekiyor çünkü kalbimiz iki katı daha fazla çalışıyor ve ritim bozukluğu olmaması için onun içinde sürekli göğsümün üstüne doğru geliyor ve bilincsiz hareket ettiğimde de çok cenım yanıyor

çatlaklar oluşabiliyormuş fazla tahriş etme ve hemen yumuşatıcı ve ya çatlak önleyici kremler kullanmaya başla san iyi olur ilerde çok sorun yaşayabilirsin

kızlar meme ucu çatlaklarına babaannemin bi terifi var aklınızda bulunsun biz kardeşimin hanımında denedik çok işe yaradı zamanında annem ve halamda yapmışlar bende kesinlikle yapacağım Allah o günleri nasp ederse inşallah

doğuma 2 ay kadar kala göğüs uçlarınıza bir miktar gülsuyunun içine biraz ayva çekirdeği koyup bi kaçgün bekletin jöleleştiğini göreceksiniz ve bunu günlük bikaçdefa göğüs uçlarınıza masaj yaparak sürerseniz göğüs uçlarınızın yara olmadığını ve bebeğinizi emzirirken daha rahat ettiğinizi göreceksiniz

bence denemekde yarar var walla bizim gelin çok rahat etti üstelik hiç meme ucu yoktu masaj yaparakda sürdüğü için meme ucuda çıktı enimde göğüslerim büyüktür ama meme ucu yoktur yaparsak bizde bebeğimizde rahat ederiz asllındaa

canım ben cok dsikkat ediyorum ama bazen dayanılmaz bir sancı oluyor.bildigin krem gibi birşey var mı?gerçi sorarım doktora bugün

sırnaşık şey
canım cok saol bilgiler için.bunu denicem çünkü gercekten dayanamıyorum sutyenım yapısıyor gıbı gelıyor.çıplak gezmek istiyorum sırnaşık şey

kızlar ama benim gögüslerim hiç acımıyo ya bende mi bir gariplik var anlamadım ilk dönemlerde biraz sızladı ama cok fazla sürmedi şimdi ise hiç yok ...ama sürekli masaj yapıyorum cok faydasını da görüyorum kızlar tavsiye ederim

canım nasıl masaj yapıosun sölesene bana da bi krem falan da sürüyor musun.eminim masajın faydasını görüyorsundur.ben hiç elleyemiyorum da senağlama

canım nasıl masaj yapıosun sölesene bana da bi krem falan da sürüyor musun.eminim masajın faydasını görüyorsundur.ben hiç elleyemiyorum da senağlama

kullandıgım krem yok aslında ya vazelin yada nemlendirici bi krem kullanıyorum.özellikle duştan çıkınca masaj yaparak uyguluyorum ve daha cok etkisini görüyorum.ve ayrıca arkadaşım göğüs bölgeme degil bacaklarıma kalca kısımlarıma ve karın bölgemede masaj yaparak uyguluyorum ve bunu ilk günden beri düzenli olarak yapıyorum.

ayy benımde kucuktu gogulserım buyuduler yanlız kızlar damarlarımda bellı olmaya basladı bu gulsuyu tarıfını bende yapcam

bende cok mutluyum tabe esımde lülülülülülü

allah seni sırnaşık şey cok güldürdün beni.ya benmde eşim çok mutlu oldu ama uzaktan yanına bile yanaşamıyor hem canım çok yanıyor şiş olduğu için hemde doktorum yasakladı benneyaptımkitatlicadiarzu

hahahhaha kızlar çok güldüm vaallaa yaa sormayın herkes aynı dertten muzdarip demekki üstelik biz artık kardeştende öteyiz naniknanik SAT tan buyana siftahımız yok bakalım pazartesi kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek

( bilmeyenler şimdi neden yasak diye akıllarına gelir tüp bebek hamilesiyim son regl den sonra yumurta uyarıcı iğneler kullandığımız için yumurtalara zarar vermemek için yasaklanmıştı ee hamile kalınca da ilk 3 ay dikkatli olmamız gerekiyormuş oyüzden )

şaka bir tafara kızlar;

çok şükür rabbime ki bana da annelik duygusunu tattırdı bebeğim için 3-5 sn lik zevki tatsak nolur tatmasak nolur

kesinlikle çok haklısın.hatta bundan sonra hayatımdan çıkartabilirim sırnaşık şey ama bizimki ne yapar bilememCADIARZU çıldırır heralde laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…