Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba göbeğimin aşağıya indiğini erken doğumun habercisi olduğunu söyleyenler oldu bilgisi olan varmı yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar merhaba göbeğimin aşağıya indiğini erken doğumun habercisi olduğunu söyleyenler oldu bilgisi olan varmı yardımcı olur musunuz
SAĞOL CANIM BENİM HAKKATEN HAKLISIN BENİM GÖBEK YUKARDA DURUYORMUŞ AŞAĞIYA İNMİŞ FALAN ÜZÜLDÜM HAKKATEN SAĞOL DESTEĞİN İÇİN BENDE ÇOOK ÖPTÜMMMM:) CANIM BENİMcanım merhaba kimi yukarıda kimi aşağıda taşır bebeğini bu gayet normal vucud ve rahim ile alakalı aşağıya inme olayına gelince doğuma yakın bebek doğum kanalına girer ve anne karnın üst kısmında bir rahatlama hisseder sık nefes alıp verme düzelir çiğerler rahatladığı için bununla beraber aşağıda bir baskı hissi sık Wc gitme ve bacaklardaki sinirlerde uyuşma vajinal akıntıda göze görünür bir artış bunlardır belirtisi yani öyle karşıdan bakıp aaa senin göbeğin aşağı inmiş yok böyle birsey ya bunu ancak sen hissedebilirsin birde doktorun tabiiki böyle söyleyenlerin yanından uzaklaş canım çok kızıyorum böyle ,insanlara moral bozmaktan başka işleri yok sen içini ferah tut ama genede içim rahat değil dersen doktoruna danış derimi ben korkma canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah öpüyorum kenide iyi baka.s.