- 4 Şubat 2024
- 8
- 1
- 19
-
- Konu Sahibi birkuskonsabadiparmagima
Benim zaten kıl köklerim çok fazla kalın ağdadan sonra hep cildim kanardı, kıl dönmesi olurdu ve böyle çıban gibi iltihaplı şişikler olurdu bazen kendi kendine geçer bazen de ben sıkardım ama asla siğile benzemeyen şeyler. Ağdayı bırakıp jilete geçtikten sonra çıban benzeri sivilcemsi kıl dönmeleri olmadı çok şükür kesildi ama jiletle de bazen cildimi kesiyorum o da yapmış olabilir diye düşünsem de annemde de kız kardeşimde de yok. Bir keresinde kız kardeşim benden izinsiz jiletimle kendini 1-2 kez jiletlemiş hani bulaşıcı olsa onda da geçerdi diye düşünüyorum. Böyle onlarınki pürüzsüz de benimki sanki sıkıntılı gibi hissedince moralim bozuldu. Tek ben mi böyleyim diye. Zaten vajinada ve dillerin oralarda iç kısımlarımda bir şey yok. Bikini kısmında mons pubiste var yani ağdanın-jiletin değdiği yerler. Genellikle kıl dönmelerim de önceden hep o beyaz yerlerde olurdu. Dermatolojiden bulamayınca jinekologtan randevu aldım artık nolur nolmaz diye.Herhangi bir sivilce vs oluşmuş muydu tıraştan sonra? Sivilceden sonra leke kalmış olabilir o şekilde benim de var ben de rahatsız oluyorum estetik olarak kötü görünüyor
Teşekkür ederim, içimi bir nebze olsun rahatlattınız. Tabii ki seve seve bilgilendiririm.Bence önemli bir şey değil dediğiniz gibi benim de tüylerim aşırı sertti aynı problemleri yaşıyordum jilet değil de lazerle kurtulmuştum. Sonra yer yer beyaz lekeler kaldı, içiniz rahat olsun bence ciddi bi sorun değil, estetik olarak iyi görünmemesi belki sorundur. Yine de gösterin tabii doktor bir öneri verirse buraya da yazarsanız çok sevinirim
bu şekilde renk değişimi kabarıklık gibi miydi bende bu şekilde var ama ben de tedirgin oluyorum siğile benzemese bileTeşekkür ederim, içimi bir nebze olsun rahatlattınız. Tabii ki seve seve bilgilendiririm.
Merhaba benim de tıpkı bu şekilde kıl köklerim beyaz benek benek. Bir kadın doğumcu baktı vitiligoya benziyor bazı kadınlarda olabilir özel bölgede dedi. Garip geldi çünkü başka bir yerimde vitiligo yok. Daha dün başka bir kadın doğum uzmanına gitmiştim bir sebepten, gelmişken ona da sorayım dedim. İnceledi ve çok normal olabilir, yüzümüz gibi her kadının genital bölgesi, derisi de farklı farklıdır dedi. Vitiligo ile alakası yok dedi. İçiniz rahat olsun yani korkulacak bir şey değilmiş bu durum yapısal ve belki biraz da kılları alma yöntemiyle ilgilibu şekilde renk değişimi kabarıklık gibi miydi bende bu şekilde var ama ben de tedirgin oluyorum siğile benzemese bile
Çok teşekkür ederim bu tarz biraz araştırdığımda başka insanlarda da gördüm siz de şu sayfada öne çıkanlara bakabilirsiniz bizdeki gibi aynı lazer epilasyon dan kaynaklı vs de olmuş olabilir görüntüyü buraya atamıyorum.bahara.lazer.epil_tm bu sayfada öne cıkanlara bakarsanız bahsettiğimiz şey başka insanlarda da var içimiz rahat olabilir diye düşünüyorum çok teşekkür ederim siz de cevap verdiğiniz içinMerhaba benim de tıpkı bu şekilde kıl köklerim beyaz benek benek. Bir kadın doğumcu baktı vitiligoya benziyor bazı kadınlarda olabilir özel bölgede dedi. Garip geldi çünkü başka bir yerimde vitiligo yok. Daha dün başka bir kadın doğum uzmanına gitmiştim bir sebepten, gelmişken ona da sorayım dedim. İnceledi ve çok normal olabilir, yüzümüz gibi her kadının genital bölgesi, derisi de farklı farklıdır dedi. Vitiligo ile alakası yok dedi. İçiniz rahat olsun yani korkulacak bir şey değilmiş bu durum yapısal ve belki biraz da kılları alma yöntemiyle ilgili
Peki bunun için kullanabileceğimiz bir krem önerdi mi size ☺Merhaba benim de tıpkı bu şekilde kıl köklerim beyaz benek benek. Bir kadın doğumcu baktı vitiligoya benziyor bazı kadınlarda olabilir özel bölgede dedi. Garip geldi çünkü başka bir yerimde vitiligo yok. Daha dün başka bir kadın doğum uzmanına gitmiştim bir sebepten, gelmişken ona da sorayım dedim. İnceledi ve çok normal olabilir, yüzümüz gibi her kadının genital bölgesi, derisi de farklı farklıdır dedi. Vitiligo ile alakası yok dedi. İçiniz rahat olsun yani korkulacak bir şey değilmiş bu durum yapısal ve belki biraz da kılları alma yöntemiyle ilgili
Hayır sormadım ama bence bunun için dermatolojiye gitmek daha faydalı olur, forumda genital bölge kararması için bazı kremler falan deneyenler vardı hiç baktınız mı onlara bizdeki bu ton farklılığını da giderir muhtemelenPeki bunun için kullanabileceğimiz bir krem önerdi mi size ☺
Biodermanınkini gördüm ama kullanmadım.. Eğer siz geçirecek bir yöntem bulursanız lütfen haberleşelim buradan ☺Hayır sormadım ama bence bunun için dermatolojiye gitmek daha faydalı olur, forumda genital bölge kararması için bazı kremler falan deneyenler vardı hiç baktınız mı onlara bizdeki bu ton farklılığını da giderir muhtemelen
Tabii şahane olur bi şey bulursam haber ederim sizeBiodermanınkini gördüm ama kullanmadım.. Eğer siz geçirecek bir yöntem bulursanız lütfen haberleşelim buradan ☺
Peki bir şey soracağım bu benekler büyüklü küçüklü mü bende de benek benek ama bir iki tanesi büyükMerhaba benim de tıpkı bu şekilde kıl köklerim beyaz benek benek. Bir kadın doğumcu baktı vitiligoya benziyor bazı kadınlarda olabilir özel bölgede dedi. Garip geldi çünkü başka bir yerimde vitiligo yok. Daha dün başka bir kadın doğum uzmanına gitmiştim bir sebepten, gelmişken ona da sorayım dedim. İnceledi ve çok normal olabilir, yüzümüz gibi her kadının genital bölgesi, derisi de farklı farklıdır dedi. Vitiligo ile alakası yok dedi. İçiniz rahat olsun yani korkulacak bir şey değilmiş bu durum yapısal ve belki biraz da kılları alma yöntemiyle ilgili
bu alttaki şekilde gibi bu kadar yaygın olmasa da böyle beyazlıklar var Kusura bakmayın tekrar rahatsız ettim ama içim tam rahat etmesi açısından sorayım dedimm