Kızlar genetik test ile ilgili

wersaff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
567
97
34
Herkese merhabalar kızlar ben bir düşük yaşadım ve bahara doğru tekrar tüp bebek tedavisi göreceğiz .Doktoruma watshaap tan ulaştım ve bana şu testlerimi yaptırmam gerektiğini söyledi .

Periferik kanda kromozom analizi yaptırın. Eşinize sperm Dna fragmantasyon testi de yaptırabilirsiniz. Dedi ben bu testleri devlet hastanesinin hangi bölümünde yapacam .Direk randevu veriyorlar mı nasıl yol çizmem lazım lütfen yardımcı olun bana İstanbul için baktım randevu sisteminde direk genetik teste mi gideceğiz lütfen kızlar

Geçmiş olsun canim ben ve esimde genetik testi yaptirdik ama hamileyken dr cvs istemisti o yuzden genetik bolumunde dosyamiz vardi hamilelik sonlandiktan sonra sonuclari almak icin direk gittik randevu almadik yardimcida oldular eger yakinsa direk gitmeyi dene

Şimdi bizim doktor kocaelinde ve İstanbul da bu testleri yapıp gitmemizde fayda varmış .Ben hangi bölümden randevu alacağımı bilmiyorum doktorda biraz soğuk herşeyi telefonda soramıyorum.Ben direk mi hastaneden randevu alacam

Canim ben kanuni sultan s. Hastanesine gidiyorum ve bana cok yardimci oluyolar istersen bi ara sor beni arayip test sonucu cikti diye aradilar ben genetik yaptirmak istedigimi randevu almalimiyim diye sordum gerek yok yardimci oluruz dedi ama cok erken saatde gittik biz hic sira yoktu

Allah razı olsun şunu soracaktım .Doktor göndermeden bizi Yani bir yazı göndermeden biz kendimiz gidebilir miyiz .Kendiliğimizden gidip bu testleri yapacaz değince yapıyorlar mı yada doktor sevk etmesi mi lazım çok soru sordum k.b

Onemli degil arkadasimda dedigim gibi ben hamileyken doktorum kagitla gonderdi ilk bebege test yaptik bebegim kalbi durunca bz sonuclari almaya gittigimizde yaptirdik ama randevu alip direk gidenleri okumustum formlarda. Sen ara istersen canim hem randevu al hemde icin rahat etmis olur surekli gel git seni yorar

Allah razı olsun eşim baya zorlanıyor izin alırken o yüzden çok teşekkür ederim

Allah razı olsun eşim baya zorlanıyor izin alırken o yüzden çok teşekkür ederim
Keske daha cok fikir sahibi olsamda cok daha yardimci olsam bizde tekirdagdan geliyoruz esimle gel git yapmak cok zor biliyorum ama anne olmak iste herseyin onune geciyo

Bu testinin sonucu nasıl çıktı Faydası oldu mu benden de istendi de tekrarlayan düşükler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…