- Konu Sahibi matematik27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 numarada ki gelinliği beğendim. Özellikle kol detaylarını
3 numarada ki gelinliği beğendim. Özellikle kol detaylarını
tesekkurler cevap ıcın.pekı son gelınlıgı gordun mu lınktekı ? o nasıl ?
tesekkurler cevap ıcın.pekı son gelınlıgı gordun mu lınktekı ? o nasıl ?
Tmm gördüm. Çook sade fakat arkadan üst detayı çok zarif . Ben bi orasını beğendimm. Tabi herkesin zevki farklı
çok tesekkurler yorumun ıcın:) okadar cok gelınlık baktım kı hepsi birbirine gırdı :)ben ıkı gelınlık alıcamm.birini aldım cok içime sindi.ama digerıne bitürlü karar veremıyorum.3. yu bende cok begendım.o gelınlıkte tek aklımı karıstıran oynarken kolumu kaldırırken falan acaba kollar omzuma cıkar mı?
aysira olan çok güzel
aslında modeller birbirine çok benziyor ben yerinde olsam bunları deneyerek vucut tipime uyun olanı seçerim
Biraz çıka bilir ben ilk num. Kol detayını yaptrmştım gelinliğime askılar hafif v şeklindeydi. Rahat ettim. Ama o kadar provaya rağmen gelinliğimi diken gerizekalı kollardan brini daha küçük dikince, o koldaki danteller sıktıkça kolumu arka tarafını kıpkırmızı yara yapmıştı.
2 numararalı güzelde gelinlik birazda fizigegöre alnmalı netten almak riskli bence denemen ve üstünde görerek secimini yapmalısın arkadasım.![]()
canımm cok haklısın..denedım zaten hepsını.olmayanları eledım.ozellıkle prenses modeller pek olmadı.straplezler olmadı..olanlar bunlar.bunlar arasında kaldım bende![]()
Bence linkte verdiğiniz gelinlik çok güzel pronoviasın gelinliğine benziyor..tabi düğünün yapılacağı yere ve tarihe göre de değişebilir tercihiniz Allah tamamına erdirsin :)![]()
link verdiğin gelinlik bence en hoş olanı