• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim nasıl

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
kızlar gelinlik provası çok az bir işlemi kaldı şimdi size soruyorum sizce etek kısmındaki dantelden aşağı kısmı düz saten kumaşmı olsun yok göründüğü gibi kıvrık mı sizce hangisi hoş durur birde kol kısmında sadece bilek tarafında işleme var sizce bütün olarak işlemelimi olsun az bi zamanım var değiştiriymmi acil düşüncelerinizi almak istiyorum çok kararsız kaldım duvağım rahibe duvağı yaptırmak istiyorum ama sizin fikirlerinize alabilirim

Eklentiler

• $03062010712.jpg
    $03062010712.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 114
  • $03062010713.jpg
    $03062010713.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 195
bence altı düz saten olsun cunku gelinlik tek parca ve üstüde işlemeli böyle cok karısık geldi gözüme gerci ben daha sadee gelinlik seviyorum ondan olabilir ama şimdiden hayırlı olsn

15 gün var canım ya şimdi iyice kafam karıştı kızlar üst kısmı işlemeli ya arkası düz sizce tamamını işleteyimmi

kirilmazsan aslinda ben pek begenmedim magazalarda tesettürlü o kadar güzel gelinlikler varki keske onlardan bir tane tercih etseydin
ama mademki sen bu modeli tercih ettin etek baslangisindaki o saten yer ile tül bir birine hic uyum saglamamis cok karisik olmus bence etek kismini da üzeri gibi saten olsun asagilardan islemeli olsun
umarim yanlis bir yorum yapmamisimdira.s.

Ovvv çok göz yorucu... Ama tabi tamamen zevk meselesi, seni üzmek istemem arkadaşım. Allah mutlu etsin...

eleştiriye açığım canım düşüncelerinizi söyleyin diye resim paylaştım aslında benimde içime o kıvrık kumaş hiç sinmedi artı kollarımı dantel yaptırsammı diye düşünüyorum bu şeklide sanki yelek varmış gibi durdu üzerimde heyecanda bugün provada söylemeyi unuttum ama yarın ilk işim söylemek olucak

Bence o şekilde daha iyi olabilir... Bu arada anlayışın için teşekkürler a.s. Doğruyu söylemek istedim... Yine de zevkler tartışılmaz tabi...

eleştiriye açığım canım düşüncelerinizi söyleyin diye resim paylaştım aslında benimde içime o kıvrık kumaş hiç sinmedi artı kollarımı dantel yaptırsammı diye düşünüyorum bu şeklide sanki yelek varmış gibi durdu üzerimde heyecanda bugün provada söylemeyi unuttum ama yarın ilk işim söylemek olucak

canım bence dediğin gibi olsa dantelle daha uyumlu olur bu şekilde dantel hiç uyum sağlamamış dediğin gibi olsa daha iyi olabilir ama bişey daha söylemek istiyorum dantel olunca işlemeyi fazla abartmamak lazım çok göz yorar sonra yerimseniben

bence alt ta saten işlemeli olsun uç kısımlarında işleme olabilir bu biraz bana göre zayıf duruyor yani ince gibi tabi altına şeyi giyince daha kabaracak farklı duracak ama görmeden bir yorum yapamamam

Back