Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimden başlayayım benim kocamin narsist bir ailesi var sağolsunlar beni hic sevmezler bana yapmadıkları eziyet hakaret küfür kalmadi sagolsun kocam bir kere bu benim karim deyip sahip cikmadi onlari susturmadi onlar beni ezdikce boynunu bukup sustu
Amin inşallah canımAllah yardımcın olsun Allaha havale et mazlumun ahı kimsede kalmaz merak etme
Kendimden başlayayım benim kocamin narsist bir ailesi var sağolsunlar beni hic sevmezler bana yapmadıkları eziyet hakaret küfür kalmadi sagolsun kocam bir kere bu benim karim deyip sahip cikmadi onlari susturmadi onlar beni ezdikce boynunu bukup sustu
Evet maalesef tanıdığım kisi farklı çıktıSeverek mi evlendiniz??
Kısmet .Evet maalesef tanıdığım kisi farklı çıktı
neden hala kocanız??Kendimden başlayayım benim kocamin narsist bir ailesi var sağolsunlar beni hic sevmezler bana yapmadıkları eziyet hakaret küfür kalmadi sagolsun kocam bir kere bu benim karim deyip sahip cikmadi onlari susturmadi onlar beni ezdikce boynunu bukup sustu
Cok yerinde ve güzel bir soruneden hala kocanız??
Evet 1.5 yaşında kızım var ailesi dışında aramız gayet iyi ama onlar hep varEşinizin ailesiyle olan sorun dışında sizin eşinizle aranızdaki ilişki nasıl? Çocuğunuz var mı?
Eşinizin ailesiyle olan sorun dışında sizin eşinizle aranızdaki ilişki nasıl? Çocuğunuz v