• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin buketimi kendim yaptım sizce nasıl olmuş??

mucizegibisin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
333
242
303
Eklemeler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum:)
$IMG_6601.jpg $IMG_6615.JPG $IMG_6596.JPG

Ben de genel şekil itibariyle böyle bir buket yaptırmayı düşünüyorum ama canlı çiçek kullarak :)

Tek eleştirim kırmızı çiçek-mor kurdele konusunda olabilir, biraz daha uyumlu renkler seçilebilir sanki :)

Ben de genel şekil itibariyle böyle bir buket yaptırmayı düşünüyorum ama canlı çiçek kullarak :)

Tek eleştirim kırmızı çiçek-mor kurdele konusunda olabilir, biraz daha uyumlu renkler seçilebilir sanki :)[/QUO

fotoğraftan öyle görünmüş sanırım aslında içinde mor ve bordo çiçekler var ama yine başka renklerde kurdeleler de deneyebilirim sağol eleştirini dikkate alıcam:)

çok güzel olmuş. yalnız sapındaki mor kurdelenin altına beyaz bir parça mı ekleseydin acaba... yeşil sap pek estetik olmamış sanki.

canım ellerine saglık, ama bence o kırmızıların yerine şöyle renkli çiçekler daha hoş durabilir :) kırmızılar çok fazla olmus gibi geldi bana:)

çoook beğendim. böyle yeteneğinizin olması ne güzel. bense cansız bir gelin buketini 150 liraya yaptırıyorum :14:

aynen ben de öyle eminönünde bir çiçekçide 190 tlyi görünce ne var dedim alt tarafı yapay çiçekleri birleştirmişler ne kadar ucuza malettiğimi hiç söylemeyim o zaman daha fazla üzülme canım:(

kızlar 50 mesajım olmadığı için özel mesajlara dönüş yapamıyormuşum.. Çiçeklerin nereden alındığı sorulmuş normal bir çiçekçiden bulabilirsiniz kolay gelsin:)

Baktığım buket örneklerinde genelde saplar açıkta bırakılmış daha doğal dursun diye:)

1.si çiçeğin güzel olmuş, kendin yapman ayrı bir marifet zaten, bravo.. Malzemeleri nerden aldığını öğrenebilir miyim? Bende kendim yapmak istiyorum.
2.si Dediğin gibi saplarını açık bırak, yeşil kalsın. Herkes top gibi çiçek yaptırıyor, hiç beğenmiyorum. Gelin çiçeğini ya doğal kullanacaksın ya da doğala en yakını bulacaksın.

çok tatlı olmuş canım ama mor kurdela yerine kırmızı olsaymış daha güzel olurmuş gibi geldi bana :34:

Back