Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet çok fenayım belki öğlem bi kaç kaşık enginar yemeği yerim annem getirmişti dün

canım dengelemek için doğru yani bugün detoks olsun yoğurt salatalık bol su enginar yemeği de güzel sebze yani ondan da ye biraz böyle geçir yani düşündüm de dünden sonr amantıklı

Ay güldürdün kız beni kahkaha attım doğru diyosun .dddd

canım dengelemek için doğru yani bugün detoks olsun yoğurt salatalık bol su enginar yemeği de güzel sebze yani ondan da ye biraz böyle geçir yani düşündüm de dünden sonr amantıklı
Evet canım bencede limonlu tarçınlı su yapıp iççem :))

aynen bende ole tatlım sen gene erken basladn ben nısanımda sozumde hep kasdım ne gerek vardı verılmıcek sey yoktu.

lokumcular bunlar

aynen bende ole tatlım sen gene erken basladn ben nısanımda sozumde hep kasdım ne gerek vardı verılmıcek sey yoktu.

lokumcular bunlar

Sen ene yedin kuzu sabah öğlene lahmacun diyodun nerdesin sen işt emisin

Evet canım hemen yazıyorum tarçınımı attım yarım limonumu sıktım yarın litre içtim yopurt kepekli bisküvimi yedim şuan iyiyim bakalım ilerleyen saaatlerde neler olucak :)

ısteyım kuzu hala acıkdım ha sabah cılek muz yogurt yapdm oglen cıkınca ıste lahmacun yemeye gıtcez

Ay pardon aifyet olsun da dedim de unuttum hadi bakalım afiyet olsun yanında bol yeşillik ayran tamam mı 1,5 u geçme bol bol yürü akşam da yoğurt sebze

Ay pardon aifyet olsun da dedim de unuttum hadi bakalım afiyet olsun yanında bol yeşillik ayran tamam mı 1,5 u geçme bol bol yürü akşam da yoğurt sebze

yok tatlım 1,5 gecmem zaten yesıllık severm ayran mutlaka alırım bugun epey yurucez bakalm eve gelnce de yuruyus yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…