- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.441
Evet çok fenayımbelki öğlem bi kaç kaşık enginar yemeği yerim annem getirmişti dün
Ay güldürdün kız beni kahkaha attım doğru diyosun .ddddBelki de herşeyin bir zamanı var be kuzum insan yemekten vazgeçemiyo bigün bi dank ediyo bana 33 yaşımda etti meselagençliğim tombik geçti allahtan küçük gösteriyomuşum öyle diyolar tesellim
evet katılıyorumlokuma gelinc eye menemene gelince diyetisyen vermedi
Evet canım ya moral sıfır olunca insanın hiç bişey yapası gelmiyo sürekli yiyesi geliyoMutlu olucaksan moralin düzelicekse ye cnm valla moral daha önemli yediklerimizden
Evet canım bencede limonlu tarçınlı su yapıp iççem :))canım dengelemek için doğru yani bugün detoks olsun yoğurt salatalık bol su enginar yemeği de güzel sebze yani ondan da ye biraz böyle geçir yani düşündüm de dünden sonr amantıklı
Ay güldürdün kız beni kahkaha attım doğru diyosun .dddd
Belki de herşeyin bir zamanı var be kuzum insan yemekten vazgeçemiyo bigün bi dank ediyo bana 33 yaşımda etti meselagençliğim tombik geçti allahtan küçük gösteriyomuşum öyle diyolar tesellim
evet katılıyorumlokuma gelinc eye menemene gelince diyetisyen vermedi
aynen bende ole tatlım sen gene erken basladn ben nısanımda sozumde hep kasdım ne gerek vardı verılmıcek sey yoktu.
lokumcular bunlar
Canımm ya sağ ol iyi ki varsın :)) tamamdır hemen yaptım içtim yarım litre mis rahatlıyorum hafiften :))seni yerim hadi bugün detoks yap boll su tarçınlııı sonra yeşil çaaay ve gün boyu yoğurt salatalık ...
Sen ene yedin kuzu sabah öğlene lahmacun diyodun nerdesin sen işt emisin
Kız bi gün yedim lokum hiç te sevmem tatlo yok diye yedim .dfdaynen bende ole tatlım sen gene erken basladn ben nısanımda sozumde hep kasdım ne gerek vardı verılmıcek sey yoktu.
lokumcular bunlar
Sen bize lokumlar de lahmacun götür ohhh :)))ısteyım kuzu hala acıkdım hasabah cılek muz yogurt yapdm oglen cıkınca ıste lahmacun yemeye gıtcez
Evet canım hemen yazıyorum tarçınımı attım yarım limonumu sıktım yarın litre içtim yopurt kepekli bisküvimi yedim şuan iyiyim bakalım ilerleyen saaatlerde neler olucak :)Mervecim seni motive eden şeylerden vazgeçme tabii yeşil çay yoğurt kürü yarçınlı su bu tür şeyler beni de motive ediyo kendimi diyette hissediyorum ve kolay dur diyorum bi düzen var hissi veriyo çünkü sen de başta türk kahven yeşil çayın yoğurdun hep yazardın lütfen buraya kaçamaklardan ziyade yaptığımız motive edici şeyleri yazalım bence bundan sonra yani tabii kaçamak yaparsak da yazalım amaç o zaten de güzel faydalı şeyleri de yazalım ki birbirimizi motive edelim
:):) takılıoz kuzuKız bi gün yedim lokum hiç te sevmem tatlo yok diye yedim .dfd
Sen bize lokumlar de lahmacun götür ohhh :)))
ısteyım kuzu hala acıkdım hasabah cılek muz yogurt yapdm oglen cıkınca ıste lahmacun yemeye gıtcez
Ay pardon aifyet olsun da dedim de unuttumhadi bakalım afiyet olsun yanında bol yeşillik ayran tamam mı 1,5 u geçme bol bol yürü akşam da yoğurt sebze
Tamaam madem öyle olsun o zaman kuzum afiyet olsuuunkuzu dıyetsyenlerde verıyor 1dılım ekmek kıymasıda et yerne gecıyor hıh tatlı dııl bıkeren
Tamaam madem öyle olsun o zaman kuzum afiyet olsuuun
kızlarrrr
napıyorsunuz skıldım ya bı yarım saat gecsede cıksam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?