Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet çok fenayım :KK43: belki öğlem bi kaç kaşık enginar yemeği yerim annem getirmişti dün :KK43:

canım dengelemek için doğru yani bugün detoks olsun yoğurt salatalık bol su enginar yemeği de güzel sebze yani ondan da ye biraz böyle geçir yani düşündüm de dünden sonr amantıklı

Belki de herşeyin bir zamanı var be kuzum insan yemekten vazgeçemiyo bigün bi dank ediyo bana 33 yaşımda etti mesela:KK70::KK70:gençliğim tombik geçti allahtan küçük gösteriyomuşum öyle diyolar tesellim:KK45::KK45:

evet katılıyorum:KK45: lokuma gelinc eye menemene gelince diyetisyen vermedi :sinirli:
Ay güldürdün kız beni kahkaha attım doğru diyosun .dddd

canım dengelemek için doğru yani bugün detoks olsun yoğurt salatalık bol su enginar yemeği de güzel sebze yani ondan da ye biraz böyle geçir yani düşündüm de dünden sonr amantıklı
Evet canım bencede limonlu tarçınlı su yapıp iççem :))

Belki de herşeyin bir zamanı var be kuzum insan yemekten vazgeçemiyo bigün bi dank ediyo bana 33 yaşımda etti mesela:KK70::KK70:gençliğim tombik geçti allahtan küçük gösteriyomuşum öyle diyolar tesellim:KK45::KK45:

evet katılıyorum:KK45: lokuma gelinc eye menemene gelince diyetisyen vermedi :sinirli:

aynen bende ole tatlım sen gene erken basladn ben nısanımda sozumde hep kasdım ne gerek vardı verılmıcek sey yoktu.

lokumcular bunlar (:

aynen bende ole tatlım sen gene erken basladn ben nısanımda sozumde hep kasdım ne gerek vardı verılmıcek sey yoktu.

lokumcular bunlar :-)

Sen ene yedin kuzu sabah öğlene lahmacun diyodun nerdesin sen işt emisin

Mervecim seni motive eden şeylerden vazgeçme tabii yeşil çay yoğurt kürü yarçınlı su bu tür şeyler beni de motive ediyo kendimi diyette hissediyorum ve kolay dur diyorum bi düzen var hissi veriyo çünkü sen de başta türk kahven yeşil çayın yoğurdun hep yazardın lütfen buraya kaçamaklardan ziyade yaptığımız motive edici şeyleri yazalım bence bundan sonra yani tabii kaçamak yaparsak da yazalım amaç o zaten de güzel faydalı şeyleri de yazalım ki birbirimizi motive edelim:KK5:
Evet canım hemen yazıyorum tarçınımı attım yarım limonumu sıktım yarın litre içtim yopurt kepekli bisküvimi yedim şuan iyiyim bakalım ilerleyen saaatlerde neler olucak :)

ısteyım kuzu hala acıkdım ha :-) sabah cılek muz yogurt yapdm oglen cıkınca ıste lahmacun yemeye gıtcez

Ay pardon aifyet olsun da dedim de unuttum:KK45: hadi bakalım afiyet olsun yanında bol yeşillik ayran tamam mı 1,5 u geçme bol bol yürü akşam da yoğurt sebze:KK50:

Ay pardon aifyet olsun da dedim de unuttum:KK45: hadi bakalım afiyet olsun yanında bol yeşillik ayran tamam mı 1,5 u geçme bol bol yürü akşam da yoğurt sebze:KK50:

yok tatlım 1,5 gecmem zaten yesıllık severm ayran mutlaka alırım bugun epey yurucez bakalm eve gelnce de yuruyus yaparım.

Back